Το ρόδι το αγαπάμε για πολλούς λόγους, όπως για το όμορφο ρουμπινί χρώμα του και τη γλυκόξινη γεύση του. Είναι ίσως το πιο χαρακτηριστικό φρούτο του φθινοπώρου, αλλά και του χειμώνα. Η δημοφιλία του, φυσικά, δεν είναι καθόλου τυχαία. Εκτός από γευστικό, το ρόδι είναι και ένα από τα πιο ευεργετικά φρούτα, μιας και έχει πολλές ιδιότητες και οφέλη για τον οργανισμό. 

Οι μαθητές των Ομίλου Μαγειρικής με την καθοδήγηση της Chef προετοίμασαν και γεύτηκαν μια πολύχρωμη σαλάτα με πράσινα λαχανικά, ρόδι, πράσινο μήλο, φουντούκι, ψητό μανούρι και vinegret ροδιού. Απλή αλλά και γιορτινή, χρωματιστή, επίσημη και νοστιμότατη!

Μπορείτε να απολαύσετε τη συνταγή στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://cooklab.rpschool.gr/%cf%83%ce%b1%ce%bb%ce%ac%cf%84%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%cf%81%cf%8c%ce%b4%ce%b9/