Μαθητές των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» πέτυχαν πολλές και σημαντικές διακρίσεις στους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Φυσικής «Αριστοτέλης» που πραγματοποιήθηκαν κατά το σχολικό έτος 2023-2024.

Ειδικότερα, από την επιστημονική επιτροπή των Πανελλήνιων Διαγωνισμών Φυσικής «Αριστοτέλης» 2024 ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των διαγωνισμών Λυκείου και Γυμνασίου. Οι διαγωνισμοί αυτοί διεξήχθησαν με την ευθύνη του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Φυσικής για την Επιστήμη και την Εκπαίδευση.

Στους φετινούς διαγωνισμούς διακρίθηκαν μαθητές και μαθήτριες των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ». Πιο συγκεκριμένα, διακρίθηκαν οι παρακάτω μαθητές και μαθήτριες ανά τάξη:

Α’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΑΝΔΡΕΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

 

Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΔΙΑΚΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΔΙΑΚΟΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΑΛΚΙΝΟΟΣ

 

Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

 

Α’ ΛΥΚΕΙΟΥ

ΞΕΖΩΝΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΜΑΡΙΑ-ΜΑΓΙΑ

ΧΑΙΡΕΤΗ ΜΑΡΙΑ-ΜΙΧΑΕΛΑ

 

Β’ ΛΥΚΕΙΟΥ

ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΣΚΟΥΜΙΟΣ ΝΙΚΟΣ

 

Οι διακρίσεις αυτές των μαθητριών και των μαθητών μας έχουν ιδιαίτερη αξία, γιατί στους διαγωνισμούς αυτούς οι μαθητές καλούνται να αντιμετωπίσουν θέματα υψηλού βαθμού δυσκολίας και συναγωνίζονται με χιλιάδες μαθητές από όλα σχεδόν τα Γυμνάσια και τα Λύκεια της Ελλάδας.

Συγχαίρουμε θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες για τις ιδιαίτερα σημαντικές διακρίσεις τους. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στις σπουδές τους.