Τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» διοργάνωσαν την Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2024 στις 18:00 την εκδήλωση με τίτλο: «Ο δρόμος προς την κορυφή». Στην εκδήλωση αυτή βραβεύτηκαν οι μαθητές και οι μαθήτριες που διακρίθηκαν σε διεθνείς, πανελλήνιους και τοπικούς μαθητικούς διαγωνισμούς. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Καλλιπάτειρα» των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

Ειδικότερα, βραβεύτηκαν οι μαθητές και οι μαθήτριες των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» που απέσπασαν μετάλλια και διακρίσεις σε μαθητικούς διαγωνισμούς, σε αθλητικές διοργανώσεις και εθελοντικές δράσεις. Επίσης, στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι μαθητές και οι μαθήτριες των σχολείων της Ρόδου που διακρίθηκαν στο διεθνή μαθηματικό διαγωνισμό «Κangaroo» και στον πανελλήνιο διαγωνισμό Μαθηματικών «Πυθαγόρας».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε ομιλία με θέμα: «Σχολική επίδοση και αριστεία: ταλέντο ή ατομική και συλλογική προσπάθεια;» από τον κ. Μανώλη Σοφό, Σύμβουλο Εκπαίδευσης 1ης θέσης Δωδεκανήσου.

Η Διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» συγχαίρει θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες για τις σημαντικές διακρίσεις τους και τους εύχεται πάντα επιτυχίες.