Η θεατρική παράσταση του Νηπιαγωγείου «Το ρολόι του Αϊ-Βασίλη» βασίζεται σε θεατρικό σενάριο και διασκευή του Όμηρου Γιαννά, από το ομώνυμο παραμύθι της Βασιλικής Μαύρου. Οι μαθήτριες και οι μαθητές του Νηπιαγωγείου και του Παιδικού Σταθμού προσκάλεσαν μικρούς και μεγάλους να βουτήξουν στη χρυσόσκονη της χριστουγεννιάτικης παράστασής τους.

Η παράσταση των παιδιών επενδύθηκε με τις μελωδίες του κ. Γιάννη Χατζή και τη χορογραφία μπαλέτου «Τα Αγιοβασιλάκια», υπό την καθοδήγηση της κ. Ναταλί Σέρβου.

Λίγα λόγια για την παράσταση…

Η παραμονή των Χριστουγέννων πλησιάζει κι εμείς θα ταξιδέψουμε μακριά, πολύ μακριά… Και θα βρεθούμε πού αλλού; Μα, φυσικά στο χωριό του Αϊ-Βασίλη.

Τώρα, εσείς φαντάζεστε πως εκεί όλα λειτουργούν «ρολόι», μα δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι έτσι. Γιατί; Σκύψτε να σας πω! Τα ξωτικά είναι δυσαρεστημένα και αρνούνται να ολοκληρώσουν τα παιχνίδια. Οι καλικάντζαροι είναι έτοιμοι να καταστρέψουν τα Χριστούγεννα, γιατί δύο χειροτέχνες ξωτικά τούς προδίδουν το μυστικό του μαγικού ρολογιού, ένα μυστικό που λύνει το μυστήριο, το οποίο καλύπτει τον τρόπο με τον οποίο ο Αϊ-Βασίλης προλαβαίνει να μοιράσει τα δώρα.

Το πετράδι του ρολογιού σπάει και ο χρόνος αρχίζει να μετράει, τίποτα δε θα είναι στην ώρα του, η μαγεία χάθηκε.

Αλήθεια, τα Χριστούγεννα μπορούν να υπάρξουν μόνο από τη λάμψη ενός πετραδιού στο ρολόι του χρόνου ή μήπως όχι; Τη συνέχεια της ιστορίας θα παρακολουθήσετε επί σκηνής.

Το βίντεο της παράστασης: