Ένας κύκλος συναυλιών με γενικό τίτλο «Μουσικά Πρωινά & Μουσικά Απογευματινά» άνοιξε, προμηνύοντας τη συνέχεια μιας «γευστικής» μουσικής περιόδου! Στόχος του κύκλου συναυλιών «Μουσικά Πρωινά & Απογευματινά» είναι να ενταχθεί η Μουσική στην καθημερινή ζωή της οικογένειας, έτσι ώστε να αναπτυχθεί η δυναμική και η ευεργετική της επίδραση σε όλους τους εμπλεκόμενους – μουσικούς και ακροατές.

Επιμέλεια: Γιώργος Ξανθόπουλος, Καθηγητής Μουσικής – Καλλιτεχνικός Διευθυντής στο «ΡΟΔΙΩΝ ωδείον»

 

Η φετινή μουσική χρονιά στο «ΡΟΔΙΩΝ ωδείον» ξεκίνησε με δύο συναυλίες.

Ένας κύκλος συναυλιών με γενικό τίτλο «Μουσικά Πρωινά & Μουσικά Απογευματινά» άνοιξε, προμηνύοντας τη συνέχεια μιας «γευστικής» μουσικής περιόδου!

Την Τετάρτη 15/11 και το Σάββατο 18/11 η αίθουσα «Καλλιπάτειρα» των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» υποδέχτηκε σπουδαστές και κοινό, όπου το σκηνικό είχε σημαντικές και πολύ ενδιαφέρουσες αλλαγές.

Η σκηνή μεταφέρθηκε στο κέντρο της αίθουσας, ενώ το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει περιμετρικά και σε πολύ μικρή απόσταση από τους μουσικούς.

Ατομικές εμφανίσεις και μουσικά σύνολα παρουσίασαν ένα ποικίλο ρεπερτόριο, που κινήθηκε από την μπαρόκ και κλασική, μέχρι την τζαζ και τη ροκ.

Κατά την είσοδο του κοινού προσφέρθηκαν ζεστά ροφήματα και χυμοί, ενώ ένας πλούσιος γευστικός μπουφές (με την συνεισφορά σπιτικών εδεσμάτων από γονείς) περίμενε όλους μετά το τέλος των συναυλιών, όπου στήθηκαν μουσικά πηγαδάκια.

Στόχος του κύκλου συναυλιών «Μουσικά Πρωινά & Απογευματινά» είναι να ενταχθεί η Μουσική στην καθημερινή ζωή της οικογένειας, έτσι ώστε να αναπτυχθεί η δυναμική και η ευεργετική της επίδραση σε όλους τους εμπλεκόμενους – μουσικούς και ακροατές.

Επόμενη συναυλία:

«Το Χριστουγεννιάτικο Ρεσιτάλ»

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023, ώρα 6.30μ.μ.

Σας περιμένουμε!