Οι μαθήτριες και οι μαθητές της Β’ Δημοτικού επισκέφθηκαν υπεραγορά της πόλης μας και πραγματοποίησαν τις αγορές τους, εφαρμόζοντας στην πράξη όσα διδάχθηκαν στο πλαίσιο της Γλώσσας, των Μαθηματικών και της Μελέτης Περιβάλλοντος.

Επιμέλεια: Εκπαιδευτικοί Β’ Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»

 

Την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου οι μαθήτριες και οι μαθητές της Β’ Δημοτικού πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στην υπεραγορά «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ». Τα παιδιά είχαν προετοιμάσει τη λίστα αγορών τους, με κριτήριο τις ανάγκες του κάθε σπιτιού. Επιπλέον, είχαν εξασκηθεί στους κανόνες σωστής συμπεριφοράς σε χώρους αγορών αλλά και στη διαχείριση μικρών χρηματικών ποσών με εικονικές συναλλαγές.

Κατά την επίσκεψη στην υπεραγορά οι μικροί καταναλωτές αναζήτησαν τα προϊόντα που είχαν σημειώσει στις λίστες τους, στα ράφια του καταστήματος και τα αγόρασαν, υπολογίζοντας το συνολικό κόστος και τα ρέστα. Στο τέλος, η διεύθυνση του καταστήματος δώρισε σε κάθε παιδί για ενθύμιο, σχολικά είδη.

Ευχαριστούμε θερμά την κεντρική διεύθυνση και το προσωπικό του καταστήματος «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ» (ΡΟΔΟΥ-ΛΙΝΔΟΥ) για την καθοδήγηση, την εξυπηρέτηση και τη ζεστή φιλοξενία!