ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» – ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2022-2023

 

Την Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023, στις 20:30, στο θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου «Μελίνα Μερκούρη», τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» καλωσορίζουν το καλοκαίρι με μία θεατρική μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο «20 χρόνια γιορτή», αφιερωμένη στα 20 χρόνια λειτουργίας τους.

Σας καλούμε να γιορτάσετε μαζί μας και να απολαύσετε μια δροσερή, αισιόδοξη   παράσταση με πολύ κέφι, χορό και τραγούδι κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό και μπροστά σε ένα φαντασμαγορικό σκηνικό. Η χορωδία, τα χορευτικά και μουσικά σύνολα του σχολείου μας εμπλουτίζουν την εκδήλωση. Μαζί τους γιορτάζει ο Νίκος Πορτοκάλογλου παρέα με τους εξαιρετικούς μουσικούς του. Special Guest η Ρένα Μόρφη.

Πρόκειται για μια παράσταση σε θεατρικό κείμενο του Τάσου Κυρτάσογλου και σκηνοθεσία – διασκευή της Ρένας Ορφανού. Τα σκηνικά σχεδίασε η Ανδρομάχη Μπατζούκη και τα κοστούμια επέλεξε η Άνα Ναθαναήλ. Η μουσική και τα τραγούδια της παράστασης θα αποδοθούν σε ζωντανή εκτέλεση από τα μουσικά σύνολα του σχολείου και του «Ροδίων Ωδείον» με τη μουσική επιμέλεια του Γιώργου Ξανθόπουλου. Την επιμέλεια και τη διδασκαλία της χορωδίας έχει ο Γιάννης Χατζής, ενώ τη διδασκαλία του συνόλου των εγχόρδων ο Τάσος Αναστασιάδης. Τις χορογραφίες δίδαξε και συντόνισε η Μαρία Λεβέντη, ενώ την ευθύνη για τον φωτισμό και τον ήχο της εκδήλωσης έχει η εταιρεία Free sound by Giovanni.

Η ξεχωριστή παράσταση γεμάτη τραγούδι, μουσική, χορό και συγκίνηση είναι αφιερωμένη στην εικοσαετή διαδρομή των εκπαιδευτηρίων μας, μια διαδρομή καλλιέργειας και ανάδειξης αξιών, πλούσια σε δράσεις, με σεβασμό στα ιδανικά της παιδείας και του πολιτισμού. Μια διαδρομή ζωής.

Προμηθευτείτε εγκαίρως τα εισιτήριά σας από:

  • το viva.gr στην τιμή των 12€ για τα πρώτα 300 εισιτήρια
  • το viva.gr στην τιμή των 15€ για τα υπόλοιπα διαθέσιμα εισιτήρια
  • τις γραμματείες των σχολικών βαθμίδων στην προνομιακή τιμή των 10€ αποκλειστικά για τους γονείς & κηδεμόνες του Σχολείου

Σε περίπτωση εξάντλησης των εισιτηρίων, η είσοδος στον χώρο του θεάτρου της Μεσαιωνικής τάφρου δεν θα είναι εφικτή για λόγους ασφαλείας.

Τα έσοδα θα ενισχύσουν το έργο κοινωνικών οργανισμών.

  • Οι πόρτες του θεάτρου Μεσαιωνικής τάφρου ανοίγουν στις 19:30.
  • Ώρα έναρξης 20:30

Χορηγός: Ξενοδοχείο Rodos Palace

Χορηγοί Επικοινωνίας: Ραδιόφωνο Λυχνάρι, Ροδιακή, Δημοκρατική, lotosmag.gr.