Φέτος, πραγματοποιήθηκε ο 33ος πανελλήνιος διαγωνισμός Φυσικής της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών για μαθητές Γ’ Λυκείου. Με βάση τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν, στον φετινό διαγωνισμό διακρίθηκε ο Στέφανος Πουλάκης – Στεφανίδης, μαθητής της Γ’ τάξης του Λυκείου. Μάλιστα, κατέκτησε το 2ο βραβείο σε πανελλήνιο επίπεδο. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση.

Αξίζει να επισημανθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Στέφανος Πουλάκης – Στεφανίδης διακρίνεται σε Πανελλήνιους Διαγωνισμούς. Πριν από λίγο καιρό, ανακοινώθηκαν από την Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων, τα αποτελέσματα του Πανελληνίου Μαθητικού Διαγωνισμού Βιολογίας. Στον διαγωνισμό αυτό είχε διακριθεί ο Στέφανος Πουλάκης -Στεφανίδης. Μάλιστα ήταν ανάμεσα στους 12 μαθητές που διακρίθηκαν σε πανελλήνιο επίπεδο.

Επίσης, ο Στέφανος Πουλάκης Στεφανίδης τα προηγούμενα έτη ως μαθητής του Γυμνασίου και του Λυκείου είχε διακριθεί σε πανελλήνιους μαθητικούς διαγωνισμούς.

Η Διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» συγχαίρει θερμά τον Στέφανο Πουλάκη – Στεφανίδη για τις σημαντικές διακρίσεις του και του εύχεται πάντα επιτυχίες.