Με την εξαιρετική της θεωρητική κατάρτιση και το αδιάμφισβήτητο ταλέντο της, η Ντόρια Παναή είναι ήδη μια χαρισματική εκπαιδευτικός και χαιρόμαστε που εργάζεται μαζί μας στο «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»!

 

Η Ντόρια υπήρξε μαθήτριά μας από την Α’ Δημοτικού και ξεχώρισε από μικρή ηλικία για την αφοσίωσή της και την υψηλή προσήλωσή της στην εκπαίδευση. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής της στο «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», διακρίθηκε για τις εξαιρετικές της γνώσεις στα Αγγλικά, επιτυγχάνοντας πιστοποιήσεις γλωσσομάθειας, χωρίς καμία εξωτερική ενίσχυση, καθώς και την εισαγωγή της στο πανεπιστήμιο.

Κατάφερε να περάσει στο τμήμα Αγγλικής Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, αποκτώντας πτυχίο με βαθμό «Άριστα». Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, η Ντόρια έλαβε υποτροφία για το πρόγραμμα Erasmus στο Πανεπιστήμιο «Ca Foscari» της Βενετίας. Συνέχισε σε πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών με θέμα «Anglophone Literature and Culture» και πρόσφατα ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές της με βαθμολογία «Άριστα» και με πολλούς επαίνους από τους καθηγητές της.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην εκπαιδευτικό μας, Ντόρια Παναή για την επιτυχία της και την ευχαριστούμε για την προσφορά της στο «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»!