H Λέσχη Lions «Ηλιούσα» της Ρόδου, σε συνεργασία με το Διεπιστημονικό Κέντρο Συμβουλευτικής «ΡΟΔΙΩΝ Ανάδρασις» των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» διοργανώνουν  και σας προσκαλούν στην ομιλία με θέμα:

Μετά-Covid περίοδος: Η επόμενη μέρα

Η οικογένεια στην πρώτη γραμμή διαμόρφωσης στάσης παιδιών και εφήβων για την καταπολέμηση των δύσκολων φαινομένων της εποχής

Εισηγήσεις:

  • «Ανάλυση της παρούσας κατάστασης, σχετικά με την αυξητική τάση της βίας, του σχολικού εκφοβισμού και των δυσκολιών στις κοινωνικές σχέσεις των ανθρώπων. Ο ρόλος της οικογένειας στην αντιμετώπισή τους».

Ελένη Κανδυλάκη, Ψυχολόγος M.Sc. -Επιστημονικά Υπεύθυνη Διεπιστημονικού Κέντρου Συμβουλευτικής «ΡΟΔΙΩΝ Ανάδρασις»

  • «Ευαισθητοποίηση και χρήσιμες πρακτικές διαχείρισης του Σχολικού Εκφοβισμού». Έλενα Λιακοπούλου, Ψυχολόγος-Σύμβουλος Διεπιστημονικού Κέντρου Συμβουλευτικής «ΡΟΔΙΩΝ Ανάδρασις»

Στόχος της ομιλίας, πέρα από την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση γονέων και κηδεμόνων σε κομβικά θέματα της σύγχρονης εποχής, είναι η κινητοποίηση της οικογένειας στη διαμόρφωση κατάλληλης στάσης  παιδιών και εφήβων απέναντι σε ακραίες συμπεριφορές.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Καλλιπάτειρα» των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», την Τετάρτη, 3 Μαΐου 2023 και ώρα 18:00.

Είσοδος Ελεύθερη.

Χορηγοί επικοινωνίας: Ραδιόφωνο Λυχνάρι, H Ροδιακή, Δημοκρατική, Rodosreport.gr, lotosmag.gr, 12vima.gr, Iporta.gr.