Την Τρίτη 31 Ιανουαρίου, όλα τα τμήματα του Παιδικού σταθμού και του Νηπιαγωγείου, γνώρισαν το θέατρο σκιών που αγάπησαν γενιές και γενιές, παρακολουθώντας το Θέατρο Σκιών της Ζωής Μαρίνου.  Στην αίθουσα «Καλλιπάτειρα» στήθηκε ο απαραίτητος εξοπλισμός, έσβησαν τα φώτα της πλατείας και ο Καραγκιόζης έλαμψε, σε μια διαδραστική παράσταση με τους συμπρωταγωνιστές του: το Κολλητήρι, τον Χατζατζάρη και το πειραχτήρι τον καλλικάντζαρο! 

Επιμέλεια: Ξένια Μαστρομιχάλη, Νηπιαγωγός

 

Η Ζωή Μαρίνου με την ομάδα της, ως μοναδική Καραγκιοζοπαίχτης και συγγραφέας των σεναρίων, αυτοσχεδίασε και μας έκανε να διασκεδάσουμε σε μια παράσταση γεμάτη σύγχρονα μηνύματα και γέλια μέχρι δακρύων! Στο τέλος της παράστασης, πληροφορηθήκαμε από τι είναι κατασκευασμένες οι φιγούρες και προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τη φωνή μας για να ακουστούμε σαν τον Καραγκιόζη. Μας περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη στο τέλος αφού μας χάρισαν πατρόν για να δημιουργήσουμε τη δική μας φιγούρα του Καραγκιόζη.

Ευχαριστούμε θερμά την κυρία Ζωή Μαρίνου και την ομάδα της για την καλή τους διάθεση και το κέφι που μας μετέδωσαν! Ανανεώσαμε το ραντεβού μας για του χρόνου!

Βίντεο και Φωτογραφίες