Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022, οι μαθήτριες και οι μαθητές της Δ’ και Ε’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου αποχαιρέτισαν το 2022 με ευχές και χαρούμενες μελωδίες.

Επιμέλεια: Ροδάνθη Χριστοδούλου, Εκπαιδευτικός

 

Οι μαθητές επισκέφθηκαν το Δημαρχείο της Ρόδου, όπου συνάντησαν εκπροσώπους της Δημοτικής αρχής του νησιού μας και δέχθηκαν τις θερμές ευχές του κ. Ευστράτιου Καρίκη. Τα παιδιά τραγούδησαν τα παραδοσιακά κάλαντα της Νοτίας Ρόδου με τη συνοδεία της ορχήστρας των μαθητών και παρέλαβαν χριστουγεννιάτικα δώρα και κεράσματα.

Στη συνέχεια, μια μοναδική έκπληξη περίμενε τους μαθητές, καθώς το τρενάκι του νησιού ήταν έτοιμο για αναχώρηση! Τα παιδιά απόλαυσαν μια μαγική βόλτα στο κέντρο του νησιού μας τραγουδώντας τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα και σκορπίζοντας παντού 2023 ευχές για το νέο έτος. Ο κ. Ιωάννης Καμπούρης υποδέχτηκε τους μαθητές πριν την αναχώρηση και απόλαυσε μαζί τους αυτή τη μοναδική εμπειρία.

Τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» ευχαριστούν θερμά τη ΔΕΣ ΡΟΔΑ για την απολαυστική βόλτα με το τρενάκι και τον κ. Ιωάννη Καμπούρη, Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών και πρόεδρο της ΔΕΣ ΡΟΔΑ για την πρωτοβουλία.

Καλές γιορτές με υγεία κι ευτυχία!

Βίντεο και φωτογραφίες