Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας, το σχολικό υλικό της χρονιάς, τις λεπτομέρειες για τη μετακίνηση των μαθητών και μαθητριών καθώς και το εμπλουτισμένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων του σχολείου μας.

 

Πρώτη ημέρα:

Τα μαθήματα για το νέο σχολικό έτος θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022. Οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο στις 8:20 π.μ. και θα αποχωρήσουν στις 12:30 μ.μ. Την ημέρα αυτή θα πραγματοποιηθεί στις 10:00 π.μ. ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη του νέου σχολικού έτους στο κλειστό γήπεδο καλαθοσφαίρισης του αθλητικού κέντρου «ΡΟΔΙΩΝ Άθλησις».

 

Σχολικό υλικό της χρονιάς

Το υλικά (σχολικά εφόδια) που θα χρειαστούν οι μαθητές όλων των τάξεων για το νέο σχολικό έτος βρίσκονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://pergola.rpschool.gr/category-30/

Επιλέξτε την τάξη που σας ενδιαφέρει, για να διαβάσετε τη λίστα με τα υλικά που θα χρειαστείτε.

Τα υλικά αυτά μπορείτε να τα προμηθευτείτε και από το βιβλιοπωλείο «PergOLA».

Για τη διευκόλυνσή σας μπορείτε τα υλικά να τα προμηθευτείτε:

Α. ηλεκτρονικά από την παραπάνω διεύθυνση ή

Β. να επισυνάψετε την παραγγελία σας στο email pergola@rpschool.gr

 

Μετακίνηση με σχολικά λεωφορεία

Εφόσον έχετε δηλώσει τη συμμετοχή του/της μαθητή/τριας στο πρόγραμμα μετακίνησης με τα σχολικά λεωφορεία, η υπηρεσία αυτή θα λειτουργήσει από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του σχολείου. Θα ενημερωθείτε μέχρι την Κυριακή 11/9/2022 από το Γραφείο Κίνησης για τις ακριβείς ώρες αναχώρησης και άφιξης των μαθητών από την οικία σας. Όσοι μεταφέρετε τα παιδιά σας στο Σχολείο με δικό σας μέσο παρακαλούμε για την  έγκαιρη προσέλευσή τους.

 

Εμπλουτισμένο Πρόγραμμα

Tο Νέο Εμπλουτισμένο Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» προσφέρει στα παιδιά τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον χρόνο τους και να αποκτήσουν νέες και εξειδικευμένες γνώσεις σε διάφορα αντικείμενα, έτσι ώστε να αναπτύξουν τις ιδιαίτερες κλίσεις και τα ενδιαφέροντά τους.

Τα προσφερόμενα προγράμματα ανταποκρίνονται στις μαθησιακές ανάγκες των παιδιών και τους επιτρέπουν να εξωτερικεύσουν τα συναισθήματα και τον δυναμισμό τους. 

Οι σύγχρονες και άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις του Ομίλου δίνουν νέα διάσταση στις προσφερόμενες εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές υπηρεσίες.

Για να ενημερωθείτε άμεσα και υπεύθυνα για τις προσφερόμενες εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, καθώς και να υποβάλλετε την ηλεκτρονική δήλωση πατήστε εδώ…

Τα προγράμματα θα ξεκινήσουν την Τρίτη 13/9/2022 για τους μαθητές που η σχετική αίτηση θα έχει υποβληθεί μέχρι 10/9/2022. Αν η αίτηση εγγραφής στα επιμορφωτικά προγράμματα υποβληθεί αργότερα της παραπάνω ημερομηνίας η συμμετοχή των μαθητών/τριών θα ξεκινήσει από  16/9/2022.

 

Πρώτες ενημερώσεις γονέων

Η Διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» και οι εκπαιδευτικοί σάς προσκαλούν στις ενημερωτικές συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

ΤάξηΗμερομηνίαΏραΑίθουσα
Α’ ΔημοτικούΤετάρτη 7/917:00

«Καλλιπάτειρα»

 

Β’ Δημοτικού και

Γ’ Δημοτικού

Τετάρτη 7/918:30

«Καλλιπάτειρα»

 

Δ’ Δημοτικού,  Ε’ και

ΣΤ’ Δημοτικού

Τετάρτη 7/919:30

«Καλλιπάτειρα»

 

Παιδικός σταθμός-ΝηπιαγωγείοΠέμπτη 8/918:00

«Καλλιπάτειρα»

 

Α’ ΓυμνασίουΠαρασκευή 9/918:30

«Καλλιπάτειρα»

 

Β’ και Γ’ ΓυμνασίουΤετάρτη 14/918:30

«Καλλιπάτειρα»

 

Α’ και Β’ ΛυκείουΤετάρτη 14/920:00

«Καλλιπάτειρα»

 

 

Στις συναντήσεις θα σας παρουσιάσουμε το ακαδημαϊκό πρόγραμμα της κάθε τάξης, το γενικότερο πρόγραμμα της βαθμίδας στην οποία φοιτά καθώς και τις αλλαγές που έχουν προγραμματιστεί στη διαδικασία αξιολόγησης μαθητών. Μετά το τέλος της παρουσίασης, θα έχετε την ευκαιρία να ανταλλάξετε απόψεις με τους εκπαιδευτικούς και με τα μέλη της Διεύθυνσης. Πιστεύουμε ότι η συνεργασία γονέων και εκπαιδευτικών είναι σημαντικός παράγων για την υλοποίηση των κοινών μας επιδιώξεων. Για τον λόγο αυτό, σας παρακαλούμε να καταβάλετε κάθε προσπάθεια, ώστε να μην απουσιάσετε από τις συγκεντρώσεις μας αυτές.

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!