Στον επόμενο γύρο της Οικονομικής Ολυμπιάδας προκρίθηκαν οι: Τσαγκαράτος Δημοσθένης, μαθητής Γ’ λυκείου, Παστρής Φίλιππος, μαθητής Γ’ λυκείου, Μισθού Ελένη, μαθήτρια Β’ λυκείου, Παπασταθόπουλος Δημήτρης, μαθητής Β’ λυκείου και Παχούλης Βασίλειος, μαθητής Β’ λυκείου!

Επιμέλεια: Ειρήνη Παπακωνσταντίνου, Οικονομολόγος

 

Τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» συμμετείχαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Οικονομική Ολυμπιάδα που διοργανώνεται από το ΚΕΦίΜ (Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών) – Μάρκος Δραγούμης, σε συνεργασία με το τσέχικο Ινστιτούτο Οικονομικής Εκπαίδευσης (INEV), διοργανωτή φορέα της Διεθνούς Οικονομικής Ολυμπιάδας.

Η Οικονομική Ολυμπιάδα είναι ένας διεθνής διαγωνισμός οικονομικών γνώσεων που απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες λυκείου της Ελλάδας και του εξωτερικού και φιλοδοξεί να συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη των δεξιοτήτων και των γνώσεων των μαθητών και των μαθητριών στο πεδίο των Οικονομικών. Ο συγκεκριμένος Διαγωνισμός Οικονομικών διεξάγεται στην Τσεχία, τη Σλοβακία, την Ουγγαρία, την Κίνα, την Βοσνία – Ερζεγοβίνη, την Ελλάδα και την Πολωνία, ενώ διευρύνεται διαρκώς και σε άλλες χώρες.

Η Διεύθυνση και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας συγχαίρουν τον Τσαγκαράτο Δημοσθένη, μαθητή Γ’ λυκείου, τον Παστρή Φίλιππο, μαθητή Γ’ λυκείου, τη Μισθού Ελένη, μαθήτρια Β’ λυκείου, τον Παπασταθόπουλο Δημήτρη, μαθητή Β’ λυκείου και τον Παχούλη Βασίλειο, μαθητή Β’ λυκείου, για την πρόκρισή τους στον επόμενο γύρο της Οικονομικής Ολυμπιάδας και τους εύχονται δύναμη και επιτυχία στη συνέχεια.