Τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», υποστηρικτές καινοτόμου συστήματος εκπαίδευσης εδώ και 18 χρόνια, προσφέρουν στους μαθητές τους τη «Ζώνη Εναλλακτικής Εκπαίδευσης», ενταγμένη στο βασικό πρόγραμμα σπουδών. Με τον θεσμό αυτό δίνεται η δυνατότητα στα παιδιά του Γυμνασίου να ενταχθούν σε «Ομίλους» της επιλογής τους και να ασχοληθούν με γνωστικά αντικείμενα και πολύμορφες δραστηριότητες, ενισχύοντας έτσι την εκπαιδευτική διαδικασία με την καλλιέργεια των δεξιοτήτων και την ανάδειξη των κλίσεών τους.

Για ακόμη μία χρονιά, είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε μία διαφορετική παρουσίαση των Ομίλων στους μαθητές των Εκπαιδευτηρίων μας τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου, προσφέροντάς τους την απαραίτητη ασφάλεια και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Οι μαθητές βρίσκονταν στις τάξεις τους και παρακολούθησαν δικτυακά την παρουσίαση που τους παρέθεσαν σε ζωντανό χρόνο οι συντονιστές των Ομίλων.

Τις προσεχείς ημέρες, οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ηλεκτρονικά τον Όμιλο της επιλογής τους γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια, ενώ οι συναντήσεις θα ξεκινήσουν άμεσα τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου.

Οι Όμιλοι για τη φετινή χρονιά είναι οι εξής: 

  1. Όμιλος Μουσικής Παραγωγής και Τραγουδιού MUSIC PRODUCTION & SINGING (M.P.S.)
  2. Όμιλος Ιστορικής Έρευνας
  3. Όμιλος Νεανικής Επιχειρηματικότητας
  4. Ψυχολογία στην καθημερινή ζωή
  5. Όμιλος Ροκ Συγκροτήματος
  6. Όμιλος Αστρονομίας
  7. INVENT IT
  8. Όμιλος Εφαρμογών Αυτοματισμού
  9. Όμιλος Μαγειρικής
  10. Θεατρικός Όμιλος

Φωτογραφίες