Με μεγάλη μας χαρά λίγο πριν από την έναρξη της σχολικής χρονιάς, παραλάβαμε μια πλούσια συλλογή από βιβλία εκπαιδευτικού και διδακτικού περιεχομένου, στη βιβλιοθήκη «ΕΡΩΔΙΟΣ» των Εκπαιδευτηρίων μας, δωρεά του κ. Κωνσταντίνου Τσολακίδη, ομότιμου καθηγητή του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

 

Η πρωτοβουλία του κ. Τσολακίδη να προσφέρει μια σειρά από την πλούσια συλλογή του σε βιβλία, στη βιβλιοθήκη μας, δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους με πολύπλευρη και αντικειμενική ενημέρωση. Για τον λόγο αυτό, η προσφορά του κ. Τσολακίδη συμβάλλει ουσιαστικά στην αναβάθμιση της σχολικής βιβλιοθήκης του σχολείου μας με βιβλία απαραίτητα για την εμβάθυνση των μαθητών σε διαφορετικά γνωστικά αντικείμενα.

Η δωρεά μεγάλου αριθμού εξαιρετικών βιβλίων στη βιβλιοθήκη του σχολείου μας ενισχύει την προσπάθειά μας να εμπλουτιστεί η συλλογή μας σε βιβλία, καθιστώντας την πιο λειτουργική και εξυπηρετώντας τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες μαθητών και εκπαιδευτικών. Με την ενέργειά του αυτή ο κ. Τσολακίδης συνέβαλε σημαντικά στην ποιοτική αναβάθμιση της βιβλιοθήκης μας, με βιβλία ξεχωριστά από άποψη θεματολογίας και ποιοτικού περιεχομένου, βοηθώντας την να παραμείνει μια πλούσια και συνάμα δημιουργική πηγή γνώσης.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον κ. Τσολακίδη, ο οποίος εμπράκτως εδώ και πολλά χρόνια δείχνει την αγάπη και τη στήριξή του στα Εκπαιδευτήρια μας.