Σε μια χρονιά με ιδιαίτερες δυσκολίες που επέβαλαν οι περιορισμοί λόγω της πανδημίας, οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» κατάφεραν να πετύχουν εξαιρετικά υψηλές επιδόσεις στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Εκμεταλλεύτηκαν πλήρως τις δυνατότητες που τους προσέφεραν οι διαδικτυακές εφαρμογές της Microsoft (Teams, Onenote κ.ά.), τις οποίες το σχολείο μας είχε υιοθετήσει πολύ πριν την εμφάνιση των όποιων περιορισμών  στη δια ζώσης εκπαίδευση. Οι πλήρως καταρτισμένοι εκπαιδευτικοί μας τις αξιοποίησαν από την πρώτη στιγμή, με αποτέλεσμα να μην υπάρξει απώλεια ούτε μιας διδακτικής ώρας.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους τους αποφοίτους μας για την προσπάθειά τους και να κάνουμε μια σύντομη αναφορά στα επιτεύγματά τους:

  • 2 μαθητές μας συγκέντρωσαν περισσότερα από 19.000 μόρια

Ο Γεράσιμος Πουλάκης – Στεφανίδης στον προσανατολισμό Ανθρωπιστικών Σπουδών συγκέντρωσε 19.176 μόρια

(17,5 Νεοελληνική Γλώσσα & Λογοτεχνία – 19,1 Αρχαία – 19,9 Ιστορία – 20 Κοινωνιολογία)

«Σαφώς και είμαι πολύ ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, το οποίο δικαιώνει τους προσωπικούς μου κόπους καθώς και αυτούς των γονιών και των καθηγητών μου. Η φετινή χρονιά ήταν σίγουρα πολύ απαιτητική, καθώς εκτός από το διάβασμα και τον ψυχοφθόρο χαρακτήρα που διακρίνει ούτως ή άλλως τη διαδικασία των πανελλαδικών, προστέθηκε και το τηλε-μάθημα, ο εγκλεισμός και μια διαρκή αίσθηση αβεβαιότητας. Γι’ αυτό και θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους συνυποψηφίους μου για την προσπάθεια που κατέβαλαν και να τους ευχηθώ καλή πρόοδο στη ζωή. Επίσης, επιθυμώ να ευχαριστήσω θερμά το σχολείο και τους καθηγητές μου, που αν και το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς τούς έβλεπα και να τους άκουγα από μακριά, ωστόσο με την αμέριστη στήριξή τους, τους ένιωσα πιο κοντά μου από ποτέ. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς μου, τον νονό μου και ιδιαίτερα στον αδελφό μου για την εμπιστοσύνη και το έμπρακτο ενδιαφέρον που μου έδειξαν και κυρίως, γιατί μου έμαθαν πως με σκληρή δουλειά και αυτοπεποίθηση τα πάντα είναι εφικτά». Δήλωση του Γεράσιμου στην εφημερίδα «Η Ροδιακή».

Η Ερίνα Μπάτσι στον προσανατολισμό Σπουδών Υγείας συγκέντρωσε 19.080 μόρια

(16,9 Νεοελληνική Γλώσσα & Λογοτεχνία – 19,7 Φυσική – 19,6 Χημεία – 19,6 Βιολογία )

«Με την ανακοίνωση των βαθμολογιών νιώθω απόλυτα ικανοποιημένη, καθώς οι κόποι χρόνων ανταμείβονται. Ευχαριστώ θερμά την οικογένειά μου για την αμέριστη στήριξη καθώς και όλους τους δασκάλους και καθηγητές που συνάντησα καθ’ όλη τη σχολική μου πορεία και συνέβαλαν καθοριστικά στη διαμόρφωση της σκέψης και του χαρακτήρα μου. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην κ. Κατερίνα Δέμπελη, την κ. Βούλα Ζάχου, τον κ. Κυριάκο Κυριακούλη, την κ. Δέσποινα Μηνά, τον κ. Σταύρο Πρωτογεράκη και τον κ. Βλάσση Τσίννα, οι οποίοι με καθοδήγησαν σε αυτή την ιδιαίτερη χρονιά που φοίτησα στο «Ροδίων Παιδεία». Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι μια διαδικασία επίπονη και αγχωτική για τους μαθητές, διότι αναμφίβολα απαιτεί θυσίες και προσήλωση. Ωστόσο, μέσα από αυτή, πέρα από τις γνώσεις που αποκομίζουμε, αποκτούμε προπάντων αυτοπειθαρχία και πίστη στις ικανότητές μας ώστε να επιτύχουμε τους στόχους μας».  Δήλωση της Ερίνας στην εφημερίδα «Η Ροδιακή».

  • 4 μαθητές μας συγκέντρωσαν περισσότερα από 18.000 μόρια

Η Αργυρώ Σκουμιού στον προσανατολισμό Σπουδών Οικονομίας συγκέντρωσε 18.661 μόρια

(14,4 Νεοελληνική Γλώσσα & Λογοτεχνία – 19,6 Μαθηματικά – 20 Πληροφορική – 19,9 Οικονομία )

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη με την επίδοσή μου και ιδιαίτερα χαρούμενη που μπορώ να εισαχθώ σε όποια σχολή επιλέξω. Ήταν μια χρονιά περισσότερο απαιτητική από τις προηγούμενες, στη διάρκεια της οποίας χρειάστηκε να δώσω μεγάλη προσοχή στη σωστή διαχείριση του χρόνου μου. Μπορεί τα πράγματα να μην ήρθαν όπως τα περιμέναμε όσον αφορά την καθημερινότητά μας, όμως, με τη σωστή καθοδήγηση των εκπαιδευτικών του σχολείου μου, κατάφερα να αντεπεξέλθω στις πρωτόγνωρες συνθήκες που επέβαλε η νέα πραγματικότητα. Καθ’ όλη τη  διάρκεια της προετοιμασίας μου, η στήριξη της οικογένειάς μου διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στη  διατήρηση της αισιοδοξίας μου και της καλής ψυχολογικής μου κατάστασης και για αυτό τους ευχαριστώ ιδιαιτέρως. Αισθάνομαι έτοιμη να κάνω το επόμενο βήμα στη ζωή μου και να εκμεταλλευτώ κάθε ευκαιρία που θα εμφανιστεί μπροστά μου». Δήλωση της Αργυρώς στην εφημερίδα «Η Ροδιακή».

Ο Γιάννης Τσιγάρος στον Προσανατολισμό Ανθρωπιστικών Σπουδών συγκέντρωσε 18.321 μόρια

(17,8 Νεοελληνική Γλώσσα & Λογοτεχνία – 16,9 Αρχαία – 19,2 Ιστορία – 20 Κοινωνιολογία )

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι περνάω στο τμήμα Ψυχολογίας που ήταν η πρώτη μου προτίμηση. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους δασκάλους και το σχολείο μου και να ευχηθώ στους συμμαθητές μου καλά αποτελέσματα και καλό καλοκαίρι». Δήλωση του Γιάννη στην εφημερίδα «Η Ροδιακή».

  • 11 μαθητές μας συγκέντρωσαν περισσότερα από 17.000 μόρια

 17.932 μόρια ο Γιώργος Παπαζαχαρίου στον Προσανατολισμό Θετικών Σπουδών (19,1 στα Μαθηματικά )

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την επιτυχία μου, η οποία ήταν αποτέλεσμα όχι μόνο αυτής της χρονιάς αλλά ήταν μια προσπάθεια χρόνων. Ευχαριστώ πολύ τους καθηγητές και τους γονείς μου για τη στήριξή τους». Δήλωση του Γιώργου στην εφημερίδα «Η Ροδιακή».

17.531 μόρια η Τσαμπίκα Ιωαννίδη στον Προσανατολισμό Θετικών Σπουδών

(18,8 στα  Μαθηματικά)

«Ήταν μια δύσκολη χρόνια για όλους τους υποψηφίους και όλοι αξίζουν συγχαρητήρια για την υπεράνθρωπη προσπάθειά τους. Οφείλω πολλά ευχαριστώ στους καθηγητές και την οικογένειά μου που με στήριξαν στον αγώνα αυτό. Εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε όλους!» Δήλωση της Τσαμπίκας στην εφημερίδα «Η Ροδιακή».

17.381 μόρια ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος στον Προσανατολισμό Σπουδών Υγείας (19,9  στη Φυσική)

«Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι ένα δύσκολο εγχείρημα, το οποίο απαιτεί αρκετά ψυχικά εφόδια και κυρίως σθένος. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κατέβαλα, καθώς αρωγοί στο έργο αυτό διατέλεσαν και οι καθηγητές και οι γονείς μου με την πολύπλευρη στήριξή τους. Εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε όλους τους υποψήφιους των φετινών εξετάσεων!» Δήλωση του Κωνσταντίνου στην εφημερίδα «Η Ροδιακή».

17.278 μόρια ο Γιάννης Άντερσεν στον Προσανατολισμό Σπουδών Υγείας (εξαιρετικά ισορροπημένη βαθμολογία)

«Ευχαριστώ θερμά τους ανθρώπους που μου έδωσαν δύναμη και ελπίδα σε αυτή την τόσο δύσκολη χρονιά! Η πρώτη δοκιμασία της ζωής μας συνοδεύτηκε από πρωτόγνωρες και αντίξοες συνθήκες, συγκυρία που πιστεύω πως τελικά θα είναι προς όφελος όλων των φετινών υποψηφίων». Δήλωση του Γιάννη στην εφημερίδα «Η Ροδιακή».

17.258 μόρια ο Γιάννης Πιπίνος στον Προσανατολισμό Σπουδών Υγείας

 (19,6 στη Χημεία)

«Ήταν μια δύσκολη χρόνια λόγω του κορωνοϊού. Παρ’ όλα αυτά, με τη βοήθεια του σχολείου και των καθηγητών μου, οι προσπάθειές μου ανταπέδωσαν. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συμμαθητές μου». Δήλωση του Γιάννη στην εφημερίδα «Η Ροδιακή».

17.153 μόρια η Αμαλία Θεοχαρίδου στον Προσανατολισμό Ανθρωπιστικών Σπουδών (19,3 στην Κοινωνιολογία)

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου που με βοήθησαν σε αυτή τη δύσκολη χρονιά και τους φίλους μου που στάθηκαν δίπλα μου σε όλη τη δύσκολη διαδρομή μου. Έτσι, καταφέραμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα». Δήλωση της Αμαλίας στην εφημερίδα «Η Ροδιακή».

17.004 μόρια ο  – – –  (18,5 στα Μαθηματικά)

  • 15 μαθητές μας συγκέντρωσαν περισσότερα από 16.000 μόρια

16.803 μόρια ο Νίκος Σκαρτάδος στον Προσανατολισμό Ανθρωπιστικών Σπουδών (20 στην Κοινωνιολογία)

16.746 μόρια ο Μιχάλης Αυγενικού στον Προσανατολισμό Σπουδών Οικονομίας (19,7 στην Οικονομία)

«Ευχαριστώ πολύ όλους τους καθηγητές μου που με βοήθησαν σ’ αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά. Πίστεψαν σε μένα και με στήριξαν. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την απόδοσή μου. Εύχομαι στους συμμαθητές μου καλή σταδιοδρομία!» Δήλωση του Μιχάλη στην εφημερίδα «Η Ροδιακή».

16.693 μόρια η Άννα Αγιαννίτη στον Προσανατολισμό Ανθρωπιστικών Σπουδών (19,2 στην Ιστορία, 20 στην Κοινωνιολογία)

«Ευχαριστώ την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου, την κ. Φαίη Σίνη, την κ. Μάρα Κάκκαρη, την κ. Βούλα Ζάχου, την κ. Ειρήνη Παπακωνσταντίνου και τον κ. Μιχάλη Ρούσο, για τη στήριξη και τη βοήθειά τους σε όλη τη διάρκεια αυτής της χρονιάς. Ευχαριστώ το σχολείο μου, το «Ροδίων Παιδεία», για όλα αυτά τα χρόνια και τις γνώσεις που μου προσέφερε». Δήλωση της Άννας στην εφημερίδα «Η Ροδιακή».

16.492 μόρια η Φούλα Πρωτόπαπα στον Προσανατολισμό Σπουδών Υγείας (εξαιρετικά ισορροπημένη βαθμολογία)

Αξίζει να σημειώσουμε πως τις κορυφαίες επιδόσεις στους προσανατολισμούς Σπουδών Υγείας και Οικονομίας πέτυχαν μαθητές μας στηριζόμενοι αποκλειστικά στην προετοιμασία που έκαναν στο σχολείο μας.

Ευχόμαστε σε όλους τους αποφοίτους μας καλή συνέχεια όποια κι αν είναι η επιλογή τους. Είμαστε βέβαιοι πως θα τα καταφέρουν περίφημα!