Στους φετινούς διαγωνισμούς διακρίθηκαν δύο μαθητές του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», ο Στέφανος Πουλάκης-Στεφανίδης και ο Γεώργιος Παπαζαχαρίου καθώς και δύο μαθήτριες του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», η Μαρία-Μιχαέλα Χαιρέτη, και η Μαρία-Μάγια Παρασκευά.

 

Η επιστημονική επιτροπή των Πανελλήνιων Διαγωνισμών Φυσικής της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των διαγωνισμών του Γυμνασίου και του Λυκείου. Στους φετινούς διαγωνισμούς διακρίθηκαν δύο μαθητές του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» και επίσης διακρίθηκαν δύο μαθήτριες του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

Πιο συγκεκριμένα, ο Στέφανος Πουλάκης-Στεφανίδης, μαθητής της Α΄ τάξης του Λυκείου, πρώτευσε σε πανελλήνιο επίπεδο στον 31ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής για μαθητές της Α΄ Λυκείου.

 

 

Ονόματα διακριθέντων μαθητών Α’ Λυκείου στον 31ο Πανελλήνιου ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΦΥΣΙΚΗΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΗΣ Ε.Ε.Φ. 2021

 

Ο Γεώργιος Παπαζαχαρίου, μαθητής της Γ΄ τάξης του Λυκείου διακρίθηκε και συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 21 πρώτους μαθητές σε πανελλήνιο επίπεδο στον αντίστοιχο διαγωνισμό για μαθητές Γ’ Λυκείου.

 

Ονόματα διακριθέντων μαθητών Γ’ Λυκείου στον 31ο Πανελλήνιου ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΦΥΣΙΚΗΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΗΣ Ε.Ε.Φ. 2021

 

Η Μαρία-Μιχαέλα Χαιρέτη, μαθήτρια της Α΄ τάξης του Γυμνασίου διακρίθηκε και συγκαταλέγεται ανάμεσα στους τέσσερις πρώτους μαθητές σε πανελλήνιο επίπεδο.

Η Μαρία-Μάγια Παρασκευά, μαθήτρια της Α΄ τάξης του Γυμνασίου, επίσης διακρίθηκε και συγκαταλέγεται ανάμεσα στους οκτώ πρώτους μαθητές σε πανελλήνιο επίπεδο. Οι διακρίσεις αυτές αφορούν στον 9ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής για μαθητές της Α΄ Γυμνασίου.

 

Ονόματα διακριθέντων μαθητών Α’ Γυμνασίου του 9ου Πανελλήνιου ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΦΥΣΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΗΣ Ε.Ε.Φ. 2021

 

Οι παραπάνω διακρίσεις των μαθητριών και των μαθητών μας έχουν ιδιαίτερη αξία, γιατί στους διαγωνισμούς αυτούς οι μαθητές καλούνται να αντιμετωπίσουν θέματα υψηλού βαθμού δυσκολίας και συναγωνίζονται με χιλιάδες μαθητές από όλα σχεδόν τα Γυμνάσια και τα Λύκεια της Ελλάδας.

Συγχαίρουμε θερμά τους μαθητές για τις ιδιαίτερα σημαντικές διακρίσεις τους. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στις σπουδές τους.