Καθηγητές και μαθητές της Α’  λυκείου, παρά τις δύσκολες συνθήκες, κατάφεραν να τιμήσουν την ημέρα της Τσικνοπέμπτης και να γεμίσουν χαμόγελα τις οθόνες τους, με δημιουργικότητα, πρωτοτυπία και μεράκι!

Επιμέλεια: Μυρτώ Παπακαλοδούκα & Κοσμάς Παπαγεωργίου, Μαθητές Α’ Λυκείου

 

Μαθητές και καθηγητές, μεταμφιεσμένοι με φαντασία, συνεργάστηκαν και, με πρωτοβουλία των ίδιων των μαθητών, διοργανώθηκε ένα διαδικτυακό πάρτι, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Microsoft Teams. Μουσική, διαγωνισμός καλύτερης μεταμφίεσης και πολύ γέλιο και κέφι, έκαναν την ημέρα της ξεχωριστής αυτής Τσικνοπέμπτης αξέχαστη!

Αφορμή για τη διοργάνωση του διαδικτυακού αυτού πάρτι ήταν η έντονη επιθυμία των μαθητών να περάσουν αξέχαστες στιγμές, για ακόμη μια χρονιά. Προσπερνώντας τα πρακτικά εμπόδια της φετινής χρονιάς, προσάρμοσαν το πάρτι στα νέα δεδομένα, χωρίς να πτοηθεί η διάθεσή τους για διασκέδαση.

Το πάρτι στέφθηκε με επιτυχία, κρίνοντας από την ανταπόκριση όλων των μαθητών καθώς και από τα μεγάλα χαμόγελα των καθηγητών!

Φυσικά, δεν έλειψαν οι εκπλήξεις! Τα παιδιά αποφάσισαν για μία φορά να αντιστρέψουν τους ρόλους. Κάθε μαθητής και μαθήτρια ανέλαβε να μεταμφιεστεί και να ενσαρκώσει τον ρόλο ενός καθηγητή, με την απαραίτητη αναπαράσταση! Το χιούμορ και ο αυθορμητισμός των παιδιών κατάφεραν να χαράξουν στις μνήμες όλων αυτό το διαφορετικό e-party για πάντα!

Βίντεο