Μια μοναδική βραδιά βίωσαν τα μέλη του προσωπικού του Εκπαιδευτικού Ομίλου «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» το Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021, μέσω του διαδικτύου, όπου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη πανηγυρική συνεστίαση για την κοπή της πίτας. Παράλληλα με την κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε και η βράβευση μελών του προσωπικού του Εκπαιδευτικού Ομίλου για το έργο και την προσφορά τους.

 

Πιο συγκεκριμένα, διαδικτυακά συμμετείχαν το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό όλων των επιμέρους μονάδων του εκπαιδευτικού ομίλου και συγκεκριμένα, των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», του Αθλητικού και Πολιτιστικού Κέντρου «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις», των Εκπαιδευτικών Κέντρων «ΡΟΔΙΩΝ μάθησις», του Διεπιστημονικού Κέντρου Συμβουλευτικής «ΡΟΔΙΩΝ ανάδρασις», του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης (Επιπέδου 2), του ωδείου «ΡΟΔΙΩΝ ωδείον» και της «Δωδεκανησιακής Εταιρείας Υπηρεσιών και Εμπορίου Ο.Ε.».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου κ. Ιωάννης Παπαδομαρκάκης, η Αναπληρώτρια Οργανωτική Συντονίστρια 2ου ΠΕΚΕΣ Νοτίου Αιγαίου, κ. Αδαμαντία Φατσέα, η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου κ. Θεοδώρα Τσιμπούρη (Μουσικών), ο κ. Δημήτριος Μαντζάνος, Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου Δημοτικής Εκπαίδευσης και ο κ. Γεώργιος Μανθόπουλος, Διευθυντής του Αριστοτέλειου Κορινθιακού Εκπαιδευτηρίου. Οι προσκεκλημένοι αναφέρθηκαν στο έργο του εκπαιδευτικού ομίλου και έδωσαν τις ευχές τους.

Επίσης, την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο γνωστός μουσικός και τραγουδοποιός Νίκος Πορτοκάλογλου. Αφού αρχικά απηύθυνε τις ευχές του, στη συνέχεια ο κ. Πορτοκάλογλου απάντησε σε ερωτήσεις πάνω σε μουσικά θέματα που του έθεσε ο κ. Γιώργος Ξανθόπουλος, Διευθυντής του ωδείου «ΡΟΔΙΩΝ ωδείον». Ακολούθως, ο Νίκος Πορτοκάλογλου τραγούδησε αγαπημένα σε όλους μας τραγούδια του.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν και εκπαιδευτικοί που εργάστηκαν τα προηγούμενα χρόνια στον Εκπαιδευτικό Όμιλο «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» και σήμερα βρίσκονται εκτός Ρόδου. Αξίζει να επισημανθεί ότι, μέσω του διαδικτύου, μπόρεσαν και συμμετείχαν ακόμα και οι εκπαιδευτικοί που σήμερα μένουν στη Νορβηγία και την Ιταλία, καθώς επίσης και παιδιά του προσωπικού του Ομίλου που μένουν στην Αθήνα ή το εξωτερικό.    

Την εκδήλωση επιμελήθηκαν και παρουσίασαν η Ελένη Γιακουμάκη και η Μάρα Κάκκαρη, καθηγήτριες των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ». Στην εισαγωγική του ομιλία ο Γενικός Διευθυντής των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», κ. Κυριάκος Κυριακούλης, καλωσόρισε όσους συμμετείχαν, σκιαγράφησε την πορεία ανάπτυξης και τις μελλοντικές επιδιώξεις του εκπαιδευτικού ομίλου και ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική νέα χρονιά. Αντιπρόσωποι του προσωπικού των επιμέρους τμημάτων του Εκπαιδευτικού Ομίλου «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» μίλησαν για το κλίμα στον όμιλο και έδωσαν τις ευχές τους για το τρέχον έτος.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε η βράβευση των εργαζομένων του εκπαιδευτικού ομίλου που διακρίθηκαν λόγω του έργου που προσέφεραν κατά το προηγούμενο έτος. Από τον χώρο των εκπαιδευτικών βραβεύτηκαν για τη αφοσίωση και την προσφορά τους  στην εκπαίδευση ο κ. Νικόλαος Αντωνούρης, φιλόλογος, και ο κ. Παναγιώτης Αλατσάς, καθηγητής ξένων γλωσσών. Από το διοικητικό προσωπικό βραβεύτηκαν για το έργο που έχουν προσφέρει στον όμιλο η κ. Μαρίνα Διακογιωργάκη, γραμματέας, και ο κ. Τάκης Παπαγιάννης, οδηγός σχολικού λεωφορείου.

Τις τιμητικές διακρίσεις απένειμαν ο κ. Βλάσης Τσίννας, Διευθυντής Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Οργάνωσης και Διοίκησης, ο κ. Ευριπίδης Αναγνωστάκης, Διευθυντής του Λυκείου, ο κ.  Γιώργος Τριχιάς, Διευθυντής του Αθλητικού Κέντρου «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» και ο κ. Μάριος Χατζημιχάλης, Διευθυντής των Εκπαιδευτικών Κέντρων «ΡΟΔΙΩΝ μάθησις».

Η τετράωρης διάρκειας βραδιά ολοκληρώθηκε με την κοπή πίτας και τη ηλεκτρονική κλήρωση για το φλουρί. Η τυχερή της βραδιάς ήταν η κ. Τσαμπίκα Χατζηγιάννουρα, η οποία παρέλαβε το καθιερωμένο δώρο, που ήταν ένα τετραήμερο ταξίδι με διαμονή σε πολυτελές ξενοδοχείο στην Πάτμο.

Φωτογραφίες