Στον μαθητικό διαγωνισμό Μαθηματικών «ΕΥΔΗΜΟΣ» διακρίθηκαν οι μαθήτριες της Α’ Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων μας Μαρία-Μάγια Παρασκευά και Μαρία-Μιχαέλα Χαιρέτη καθώς και οι μαθητές Γιάννης Νισυρίου και Νικόλαος Πανηγύρης. Οι μαθητές και μαθήτριες που διακρίθηκαν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην επόμενη φάση, που είναι ο διαγωνισμός με την επωνυμία «ΙΠΠΑΡΧΟΣ».

 

Από το Παράρτημα Δωδεκανήσου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του μαθητικού διαγωνισμού Μαθηματικών «ΕΥΔΗΜΟΣ» που πραγματοποιήθηκε το σχολικό έτος 2020–2021. Ο διαγωνισμός «ΕΥΔΗΜΟΣ» είχε διεξαχθεί την Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2020 ενδοσχολικά, λόγω των περιοριστικών μέτρων, και συμμετείχαν μαθητές της Α΄ Γυμνασίου από τα Γυμνάσια του Νομού Δωδεκανήσου.

Στον παραπάνω διαγωνισμό διακρίθηκαν 13 μαθητές από τους οποίους οι 4 φοιτούν στην Α’ τάξη του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ». Πρόκειται για τις μαθήτριες Μαρία-Μάγια Παρασκευά και Μαρία-Μιχαέλα Χαιρέτη καθώς και για τους μαθητές Γιάννη Νισυρίου και Νικόλαο Πανηγύρη.

Η παραπάνω διάκριση των μαθητών μας είναι ιδιαίτερα σημαντική, αφού στους διαγωνισμούς αυτούς οι μαθητές καλούνται να αντιμετωπίσουν θέματα υψηλού βαθμού δυσκολίας. Επίσης, αξίζει να επισημανθεί ότι τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» ήταν το σχολείο με τους περισσότερους μαθητές που διακρίθηκαν σε αυτόν τον διαγωνισμό.

Οι μαθητές και μαθήτριες που διακρίθηκαν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην επόμενη φάση, που είναι ο διαγωνισμός με την επωνυμία «ΙΠΠΑΡΧΟΣ».

Η Διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» συγχαίρει θερμά τις μαθήτριες και τους μαθητές για τη σημαντική διάκρισή τους και εύχεται κάθε επιτυχία στους νέους στόχους τους.