Πριν φύγουμε για διακοπές είχαμε όλοι δεσμευθεί να προσέχουμε για να είμαστε υγιείς. Η προσήλωσή μας στα μέτρα ασφάλειας επιβεβαιώθηκε από τις εξετάσεις PCR (το πλέον αξιόπιστο μοριακό τεστ), στις οποίες υποβληθήκαμε στις 9, 10 & 11 Σεπτεμβρίου. Κανένα κρούσμα! Αρνητικοί και οι 131 εκπαιδευτικοί και εργαζόμενοι στον Όμιλο «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»! Συνεχίζουμε με το ίδιο αίσθημα ευθύνης, τηρώντας σχολαστικά όλα τα πρωτόκολλα ασφάλειας (αποστάσεις, μάσκες, απολυμαντικά, θερμομετρήσεις), αλλά και με την ίδια δημιουργική διάθεση για να ζήσουμε μαζί με τα παιδιά σας μια χαρούμενη και παραγωγική χρονιά! 

Υποδεχόμαστε, λοιπόν, τη Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020 τους μαθητές και τις μαθήτριές μας με θετική διάθεση. Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να είναι το σχολείο μας και κάθε παιδί:
Ασφαλές από τον κορωνοϊό. Τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα ασφάλειας, οι αποστάσεις, γίνονται οι απολυμάνσεις που πρέπει, συχνά και σχολαστικά.
Ασφαλές στα διαδικτυακά μαθήματα, εάν χρειαστεί να γίνουν τέτοια μαθήματα. Υπάρχει η τεχνολογία και η εμπειρία για να μην πάει ούτε λεπτό διδασκαλίας χαμένο.
Ασφαλές από ατυχήματα. Εφαρμόζονται όλοι οι κανονισμοί, υπάρχει κέντρο πρώτων βοηθειών ανά πάσα στιγμή για απρόοπτο ή αδιαθεσία.
Ασφαλές στην ποιότητα της σχολικής του ζωής, στην τάξη, στο διάλειμμα, στο φαγητό του, στο παιχνίδι του.
Ασφαλές στην επίτευξη των στόχων του, στον σχεδιασμό των σπουδών του.

Ροδίων Παιδεία. ΑΣΦΑΛΩΣ!