Ο Γρηγόρης Κορνάρος, μαθητής των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ροδίτικου ποδοσφαίρου, θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στη βουλγαρική επαγγελματική ομάδα Λουντογκόρετς.

 

Ένα νέο παιδί, από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ροδίτικου ποδοσφαίρου, είναι έτοιμο να «ανοίξει τα φτερά του» για άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες.

Ο λόγος για τον Γρηγόρη-Χρυσοβαλάντη Κορνάρο, μαθητή της Γ’ Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», ο οποίες αυτές τις μέρες προετοιμάζεται με την ομάδα του Διαγόρα. Ο Γρηγόρης είναι γεννημένος τον Νοέμβριο του 2003 και αρέσει στους σκάουτερ της Λουντογκόρετς, μια βουλγαρική επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα με έδρα την πόλη Ραζγκράντ, που βρίσκεται στα βορειοανατολικά της χώρας.

Αφού τον σύστησαν οι σκάουτερ στην ομάδα τους, θέλησαν να δουν από κοντά τα προσόντα του και να τον δοκιμάσουν. Η βουλγαρική ομάδα έστειλε έγγραφο στον Διαγόρα και ζήτησε να δοκιμάσει τον νεαρό ποδοσφαιριστή, με τον «γηραιό» να του δίνει άδεια για οκτώ ημέρες.

Ο Κορνάρος έχει πολλά προσόντα, αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και θα βρίσκεται στη γειτονική χώρα από την ερχόμενη Πέμπτη. Πρόκειται για ένα δυνατό παιδί, το οποίο διαθέτει πολύ ταλέντο και μεγάλη όρεξη για το ποδόσφαιρο. Σίγουρα μια τέτοια πρόκληση αποτελεί τιμή για τον ίδιο, τον Διαγόρα και το ροδίτικο ποδόσφαιρο.

Πηγή: https://www.xxsports.org/sl2/pernaei-ta-synora-o-kornaros/