To Tsamelo Cup BIG 4 3on3  είναι γεγονός!

 

Από τις 3 έως και τις 7 Αυγούστου 2020, ο επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής Άγγελος Τσάμης, ο οποίος έχει αγωνιστεί Κολοσσό, Α.Ε.Κ., Λιμόζ σε συνεργασία με τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ αναλαμβάνουν τη διεξαγωγή της διοργάνωσης στις εγκαταστάσεις του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις.

Το σωματείο μας  είναι πάντα «ανοιχτό» σε πρωτοποριακές ιδέες όπως αυτή!

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μια τέτοια δράση θα διοργανωθεί από έναν αθλητή υψηλού επιπέδου με τεχνογνωσία στο αντικείμενο και, όχι μόνο θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στο νησί της Ρόδου, αλλά θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις μας.

Το Tsamelo Cup BIG 4 3on3 έχει την εξής ιδιαιτερότητα‧ οι αθλητές που θα αγωνιστούν θα μπορέσουν για πρώτη φορά να πετύχουν 4ποντο!

Οι 3 ειδικά διαμορφωμένες με αυτοκόλλητα περιοχές,στα 8.30 μέτρα, θα είναι τα σημεία τα οποία θα γίνουν ανάρπαστα, ενώ οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν μεικτές ομάδες ανδρών-γυναικών.

Τα παιχνίδια ξεκινάνε τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου και το πρόγραμμα θα είναι το εξής:

Τη Δευτέρα 03/08/20 θα αγωνιστούν οι ομάδες της κατηγορίας Junior, ηλικίας 14 έως 17 ετών.

Την Τρίτη 04/08/20 θα αγωνιστούν οι ομάδες της κατηγορίας Open, ηλικίας 18 ετών και άνω.

Την Τετάρτη 05/08/20 θα αγωνιστούν οι ομάδες της κατηγορίας Veterans. 

Την Πέμπτη 06/08/20 θα γίνουν οι προημιτελικοί και οι ημιτελικοί όλων των κατηγοριών και τέλος την Παρασκευή 07/08/2020 θα διεξαχθούν οι τελικοί όλων των κατηγοριών με επίσημους καλεσμένους (μέχρι στιγμής) τους αθλητές Βασίλη Τολιόπουλο της Α.Ε.Κ., Σωτήρη Μανωλόπουλο του Ηρακλή και τον πρώην αρχηγό του Κολοσσού Γιάννη Γεωργαλή, οι οποίοι θα κάνουν τις απονομές των επάθλων και των δώρων στους νικητές.

Μετά τη δύσκολη περίοδο που όλοι μας διανύσαμε, μια ψυχαγωγική “ένεση” όπως το Tsamelo Cup BIG 4 3on3 για μικρούς και μεγάλους αθλητές δεν θα μπορούσε να μας αφήσει αδιάφορους!

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που είμαστε αρωγοί σε μια τόσο αξιόλογη προσπάθεια.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκίνησαν και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην επίσημη σελίδα του Tsamelo Cup στο Facebook, στη σελίδα του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις ή αποστέλλοντας μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@rpathlisis.gr.