Σκοπός μας δεν είναι μόνο να μην χαθούν μαθήματα. Σκοπός μας είναι να μην χαθεί το κέφι για ζωή, η διάθεση για επικοινωνία και η λαχτάρα για καινούργιες γνώσεις και εμπειρίες. Η κοινότητα των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» στέλνει το μήνυμα ότι δεν άλλαξαν τα πάντα. Άλλαξε ο τρόπος επικοινωνίας, όχι η ουσία της. Θα ξεπεράσουμε κι αυτήν τη δοκιμασία, ενωμένοι, ευέλικτοι, δημιουργικοί και τεχνολογικά πρωτοπόροι.

 

Δεν χάσαμε ούτε μία διδακτική ώρα. Περάσαμε κατευθείαν στο e-learning. Άλλωστε, στα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» το χρησιμοποιούσαμε ήδη. Μείναμε σπίτι, αλλά δεν μείναμε εκεί. Οι μαθητές μας συνεχίζουν να μαθαίνουν, να συνεργάζονται, να σκέφτονται, να δημιουργούν και να χαίρονται μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας που χρησιμοποιούμε.
Μαγειρική, μουσική, θέατρο, πειράματα, παιχνίδια δημιουργικότητας, συναντήσεις ιδεών στο «Ιδεολόγιον» με συμμετοχή τού κοινού, συνεδρίες με τους ψυχολόγους και τους εκπαιδευτικούς συμβούλους είναι μερικές από τις νέες διαδικτυακές εφαρμογές μας με μεγάλη ήδη συμμετοχή μαθητών, γονέων και φίλων.
Σκοπός μας δεν είναι μόνο να μην χαθούν μαθήματα. Σκοπός μας είναι να μην χαθεί το κέφι για ζωή, η διάθεση για επικοινωνία και η λαχτάρα για καινούργιες γνώσεις και εμπειρίες.

Η κοινότητα των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» στέλνει το μήνυμα ότι δεν άλλαξαν τα πάντα. Άλλαξε ο τρόπος επικοινωνίας, όχι η ουσία της. Θα ξεπεράσουμε κι αυτήν τη δοκιμασία, ενωμένοι, ευέλικτοι, δημιουργικοί και τεχνολογικά πρωτοπόροι.