Το Νηπιαγωγείο των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» επισκέφτηκε ο κύριος Αθανάσιος Σαρταρίδης, οδοντίατρος, με αφορμή τη θεματική μας ενότητα «Τα δόντια μας».

Επιμέλεια: Βούλα Μαράντου, Νηπιαγωγός

 

Με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των γονέων και των μαθητών σε θέματα που άπτονται της υγείας, τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» διοργανώσουν σειρά ομιλιών με τίτλο «ΥΓΕΙΑ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗ» για το τρέχον σχολικό έτος. Οι ομιλίες τόσο προς τους γονείς όσο και προς τα παιδιά πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, από επαγγελματίες και επιστήμονες που είναι γονείς μαθητών που φοιτούν στα  Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», στον χώρο του σχολείου.

Τα νήπια ενθουσιάστηκαν με τις χρήσιμες πληροφορίες που μας έδωσε ο γιατρός σχετικά με την υγιεινή των δοντιών μας! Συνειδητοποιήσαμε ότι η πρόληψη είναι πολύ σημαντική και γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να ελέγχουμε τα δόντια μας μια με δυο φορές τον χρόνο! Ακολούθησαν βιωματικά παιχνίδια για τον τρόπο που καθαρίζουμε τα δόντια μας καθώς και ποιες τροφές κάνουν χαρούμενα τα δόντια μας!

Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Σαρταρίδη για την καλή του διάθεση και προθυμία να μας μεταδώσει τις  πολύτιμες γνώσεις του!

 

Βίντεο

 

 

Φωτογραφίες