Το Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις».

 

Εργαζόμενοι και αθλητές των αγωνιστικών τμημάτων του σωματείου συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα «Καλλιπάτειρα» των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» και η βραδιά εξελίχθηκε με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο.

Σε μια εκδήλωση όπου έδωσαν όλοι το «παρών» τιμήθηκαν η γυναικεία ομάδα βόλεϊ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Δωδεκανήσου 2019-2020, η ομάδα μπάσκετ παμπαίδων για την εξαιρετική πορεία στο Πρωτάθλημα αλλά και οι κολυμβητές και κολυμβήτριες του αγωνιστικού και προ-αγωνιστικού τμήματος για τα «αμέτρητα» χιλιόμετρα προπόνησης που διένυσαν τη φετινή περίοδο.

Για πρώτη φορά φέτος βραβεύτηκαν αθλητές των αγωνιστικών τμημάτων που δεν απουσίασαν ούτε μία φορά από προπονήσεις και αγώνες, όπως η Μαύρου Ηλιάνα, η Αγγελίτση Κωνσταντίνα και η Αθανασίου Φωτεινή από το τμήμα βόλεϊ και η Αναστασοπούλου Μυρτώ από το τμήμα κολύμβησης. Τη σκυτάλη πήραν οι αθλητές του τμήματος ποδοσφαίρου Κ14 Ζανεττής Κυριάκος, Νομικάριος Κωνσταντίνος, Ταμπουράς Άγγελος και Φρόνας Λευτέρης που από 4 ετών έως και σήμερα έχουν παραμείνει ενεργοί αθλητές και καλοί φίλοι έως και σήμερα αλλά και ο αθλητής του τμήματος μπάσκετ Σαρβανίδης Φώτης για τη βελτίωση και την προσπάθεια που έχει καταβάλει όλα αυτά τα χρόνια.

Το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης είχε θεματική ενότητα «Όσκαρ Εργαζομένων». Οι νικητές παρέλαβαν τα βραβεία τους στις ειδικές κατηγορίες σαν σταρ της μεγάλης οθόνης και φωτογραφήθηκαν στο «κόκκινο χαλί» δίνοντας μια άλλη διάσταση, ιδιαίτερα χιουμοριστική.

Η βραδιά έκλεισε με τους τυχερούς Ελένη Γιακουμάκη και Σταμάτη Κετσέ που βρήκαν το «φλουρί» και κέρδισαν όμορφα δώρα.

Ευχόμαστε σε όλους καλή αθλητική χρονιά με υγεία και δημιουργία!