Την Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020, οι μαθήτριες και οι μαθητές της Ε΄ Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» επισκέφθηκαν τη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Αιγαίου, με σκοπό να ενημερωθούν για τη λειτουργία και τους κανόνες μιας βιβλιοθήκης καθώς και να πραγματοποιήσουν έρευνα, αναζητώντας βιβλία σχετικά με το περιβάλλον.

Επιμέλεια: Ρένα Κακούλη & Βάσω Πίνδη, Εκπαιδευτικοί

Την Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020  πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη της Ε΄ Δημοτικού στην Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη.

Αρχικά, η κ. Σιδερή Νεκταρία εξήγησε τη λειτουργία, τους κανόνες της βιβλιοθήκης και την ταξινόμηση των βιβλίων σύμφωνα με τον διεθνή κώδικα Dewey. Στη συνέχεια, οι μαθητές πραγματοποίησαν την έρευνά τους σχετικά με το περιβάλλον ανατρέχοντας σε αντίστοιχα βιβλία στον χώρο του αναγνωστηρίου της βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου.

Ευχαριστούμε πολύ την κ. Νεκταρία Σιδερή και την κ. Καλλιόπη Μπέη για την ξενάγηση, τις πολύτιμες πληροφορίες καθώς και για τη δωρεά του βιβλίου «Ιστορία της Γραφής»  του Άντριου Ρόμπινσον στη βιβλιοθήκη των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

Φωτογραφίες