Η Ρεγγίνα Κακά, ο Μιχαήλ Κακάς και ο Στέφανος Πουλάκης-Στεφανίδης, μαθητές των Εκπαιδευτηρίων μας, διακρίθηκαν στο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Δωδεκανήσου που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 1-2 Φεβρουαρίου 2020.

 

Στις 1-2 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκαν οι ατομικοί σχολικοί αγώνες σκάκι της Ρόδου, με συμμετοχές από όλα τα Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια της Δωδεκανήσου. Τους αγώνες συνδιοργάνωσαν ο Σκακιστικός Όμιλος Ρόδου «ΙΠΠΟΤΗΣ» και η Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων «ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗΣ» στη Ρόδο.

Ανάμεσα στους διακριθέντες υπήρχαν δύο μαθητές και μία μαθήτρια των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ». Συγκεκριμένα, η Ρεγγίνα Κακά, μαθήτρια του Νηπιαγωγείου, αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Δωδεκανήσου καθώς και 1η Κορασίδα Δωδεκανήσου στην κατηγορία των Νηπίων. Ο Μιχαήλ Κακάς, μαθητής της Δ’ Δημοτικού, αναδείχθηκε 2ος στην κατηγορία της Δ’ τάξης, αποσπώντας το ασημένιο μετάλλιο. Και οι δύο μαθητές προκρίθηκαν και θα αγωνιστούν στο Πανελλήνιο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού που θα διεξαχθεί τον Μάρτιο στη Θεσσαλονίκη. Επίσης, ο Στέφανος Πουλάκης-Στεφανίδης, μαθητής της Γ’ Γυμνασίου, αναδείχθηκε 3ος στην κατηγορία της Γ’ τάξης.

Συγχαίρουμε τους μαθητές για τις διακρίσεις τους και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους νέους τους στόχους.

Φωτογραφίες