Την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου, οι μαθήτριες και οι μαθητές της Β’ Δημοτικού βίωσαν ευχάριστες στιγμές με ξεχωριστές γεύσεις, ομαδικά παιχνίδια και απίθανο bowling!

Επιμέλεια: Σοφία Χαλκιά, Εκπαιδευτικός

 

Μία σχολική μέρα γεμάτη παιχνίδι και ξεγνοιασιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι μαθήτριες και οι μαθητές της Β’ τάξης του Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων μας.

Μετά τη λήξη του σχολικού προγράμματος, οι μαθητές ολοκλήρωσαν τη μελέτη τους και γευμάτισαν στο εστιατόριο “Rest Point” νόστιμες πέννες με τέσσερα τυριά, σαλάτα και σοκολατένια cupcakes.

Έπειτα, τα παιδιά έτρεξαν στον προαύλιο χώρο και με ενθουσιασμό συμμετείχαν σε διασκεδαστικά ομαδικά παιχνίδια, υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού φυσικής αγωγής, κ. Τέλη Χατζηφούντα.

Η εξόρμηση κορυφώθηκε στο “Skypark” για bowling, όπου τα παιδιά παρακολούθησαν με μεγάλη προσοχή τον ιδιοκτήτη κ. Κοντό, ο οποίος εξήγησε τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού, τους έδωσε χρήσιμες συμβουλές ασφάλειας και φυσικά, τρόπους για να πραγματοποιήσουν «Strike»!

Τέλος, χωρισμένοι σε ομάδες, δεν σταμάτησαν στιγμή να παίζουν και να πανηγυρίζουν για τις επιτυχημένες προσπάθειές τους, ολοκληρώνοντας με αυτό τον ευχάριστο τρόπο την ιδιαίτερη ημέρα τους.

Φωτογραφίες