Θεατρικές Παραστάσεις – Γιορτινές Μελωδίες & Χορογραφίες – Χριστουγεννιάτικο BAZAAR

 

Το Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019 τα Eκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» σάς προσκαλούν σε ένα μοναδικό θέαμα με χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου των Eκπαιδευτηρίων,«ΡΟΔΙΩΝ άθλησις». Μαθήτριες, μαθητές  και εκπαιδευτικοί σάς υποδέχονται για να απολαύσετε ονειρικές μελωδίες, εμπνευσμένες θεατρικές παραστάσεις, μοναδικές χορογραφίες και χριστουγεννιάτικο Bazaar με ξεχωριστές κατασκευές, φτιαγμένες από τους μαθητές των Εκπαιδευτηρίων.

Ένα γεμάτο εκπλήξεις πρόγραμμα περιμένει τους επισκέπτες από νωρίς το απόγευμα:

16:00

«Τα δώρα»: Θεατρική Παράσταση Νηπιαγωγείου.

Αυτή η χριστουγεννιάτικη ιστορία γεννήθηκε μέσα από ιδέες, σκέψεις και όνειρα των παιδιών για έναν κόσμο που όλους μάς χωρά!

Ένα γράμμα από τα παιχνίδια της προηγούμενης Πρωτοχρονιάς, πείθει τα δώρα στο χωριό των ξωτικών να μην μπουν  στα κουτιά τους. Τα ξωτικά έχουν τρελαθεί, δεν μπορούν να καταλάβουν τι συμβαίνει.

Τα παιδιά, από την άλλη μεριά, αποφασίζουν τα δώρα που θα ζητήσουν φέτος να είναι διαφορετικά. Θέλουν έναν κόσμο τον οποίο θα χρωματίσουν με τα πιο φωτεινά χρώματα, με ένα μαγικό πινέλο! Πώς μπορούν να ζητήσουν, όταν γύρω τους βλέπουν τόσο μεγάλη λύπη; Πόσο εύκολο θα είναι για τον Άγιο Βασίλη να βοηθήσει τα παιδιά να κάνουν πράξη τα όνειρά τους;

Μια μελωδία αρχίζει να θροΐζει σε όλη τη γη!

18:00

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και χορογραφίες από την ορχήστρα, τη χορωδία και το χορευτικό τμήμα του σχολείου μας, που θα δώσουν το δικό τους χριστουγεννιάτικο χρώμα στη γιορτινή εκδήλωση.

19:00

«Το πάπλωμα της Αγάπης»: Χριστουγεννιάτικη Παράσταση των τάξεων Α’ και Β’ Δημοτικού.

Η ξεχωριστή αυτή θεατρική ιστορία αποτελεί διασκευή της Μαρίας Κίτρα στο γνωστό βιβλίο «Το δώρο της Παπλωματούς» του Τζεφ Μπριμπό.

Μια γενναιόδωρη «Παπλωματού» με μαγικά λες δάχτυλα, φτιάχνει τα πιο όμορφα παπλώματα του κόσμου και τα χαρίζει στους φτωχούς. Ένας βασιλιάς «Απληστούλης», που μέσα στο παλάτι του έχει μαζεμένους όλους τους θησαυρούς του κόσμου, ψάχνει να βρει εκείνο που θα του χαρίσει έστω ένα χαμόγελο.

Πώς θα αντιδράσει όταν ανακαλύψει το μόνο πράγμα που δεν μπορεί να αποκτήσει, χωρίς να αλλάξει συνήθειες; Θα καταφέρουν, άραγε, «Παπλωματούδες», παιδιά και γονείς να υφάνουν το «Πάπλωμα της Αγάπης», που θα ζεστάνει την καρδιά του;

Μία πουπουλένια θεατρική βουτιά, από τις μαθήτριες και τους μαθητές της Α’ και Β’ Δημοτικού, στον κόσμο της ανιδιοτελούς προσφοράς.

16:00 – 21:00

Χριστουγεννιάτικο bazaar με ξεχωριστές κατασκευές από τις μαθήτριες και τους μαθητές όλων των τάξεων. Οι πρωτότυπες δημιουργίες εκφράζουν τη φαντασία κάθε παιδιού, που βιώνει σε κάθε του μορφή το μοναδικό Πνεύμα των Χριστουγέννων. Το χριστουγεννιάτικο bazaar, που αποτελεί σήμα κατατεθέν των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», σας καλεί να θαυμάσετε τις δημιουργίες της φετινής χρονιάς.

Τα έσοδα του Bazaar θα διατεθούν για την προώθηση της εθελοντικής αιμοδοσίας και τη στήριξη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ».

Είσοδος Ελεύθερη.

Χορηγοί επικοινωνίας: Ραδιόφωνο «Λυχνάρι», rodosevents.gr, Rodiaki.gr, Dimokratiki.gr, Rodosreport.gr, iporta.gr, 12vima.gr, lotosinfo, enlefkotv.com