Σε ειδική εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου 2019, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών βραβεύτηκε ο αριστούχος απόφοιτος των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», Νικόλαος Σκουμιός, ως ο μαθητής με την καλύτερη επίδοση από το σχολείο του στις πανελλήνιες εξετάσεις για το σχολικό έτος 2018-2019.

 

Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας του Τραπεζικού Ομίλου Eurobank «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία», βραβεύεται κάθε χρόνο ο αριστούχος απόφοιτος από κάθε Γενικό και Επαγγελματικό Λύκειο της χώρας, που έχει συγκεντρώσει τον υψηλότερο Γενικό Βαθμό Πρόσβασης, τιμώντας τον σε ειδική τελετή βράβευσης, για την πρόοδο και την προσωπική του επιτυχία.

Φέτος στο πρόγραμμα αυτό που πραγματοποιήθηκε για 17η χρονιά, βραβεύτηκε ο αριστούχος απόφοιτος των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», Νικόλαος Σκουμιός, ως ο μαθητής με την καλύτερη επίδοση από το σχολείο του στις πανελλήνιες εξετάσεις για το σχολικό έτος 2018-2019. Η βράβευση έγινε σε ειδική εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου 2019, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα Χρ. Λαμπράκη). Ο Νικόλαος Σκουμιός είναι πλέον φοιτητής στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Συγχαίρουμε θερμά τον Νικόλαο Σκουμιό για την ιδιαίτερα σημαντική βράβευσή του. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στις σπουδές του.