Η αυλαία του Run Greece 2019 άνοιξε την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στη Ρόδο, όπου συμμετείχαν και μαθητές των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

Επιμέλεια: Νικήτας Παχούντης & Μαρία Λεβέντη, Καθηγητές Φυσικής Αγωγής 

 

Οικογένειες, σχολεία, σύλλογοι και μεμονωμένοι πολίτες ενεργοποιήθηκαν και συμμετείχαν στη μεγάλη αθλητική εκδήλωση “Run Greece” που συνδιοργάνωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με τον ΣΕΓΑΣ. Η διοργάνωση, εκτός από αθλητικό, έχει και κοινωνικό χαρακτήρα, αφού συμμετείχαν άνθρωποι όλων των ηλικιών και έτρεξαν για τη χαρά της συμμετοχής και όχι για το έπαθλο. Παράλληλα, το “Run Greece” ενεργοποιεί την τοπική κοινωνία μέσα από τη συμμετοχή, τον εθελοντισμό και τη συνεργασία φορέων, θεσμών και ομάδων πολιτών.

Τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» συμμετείχαν στην αθλητική εκδήλωση με παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, έχοντας ως εσωτερικό κίνητρο την ευεξία και με το σύνθημα «σηκωθείτε και κινηθείτε» εκπαιδεύτηκαν σε έναν καλύτερο και πιο ποιοτικό τρόπο ζωής. Όσοι συμμετείχαν στον αγώνα, είχαν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν σε ένα ιδανικό περιβάλλον, απολαμβάνοντας τις ιστορικές και φυσικές διαδρομές του νησιού μας.

Φωτογραφίες