Η European Prosthodontic Association (EPA) διεξάγει κάθε χρόνο συνέδριο για ζητήματα που αφορούν την Προσθετική Οδοντιατρική. Στο φετινό συνέδριο, που πραγματοποιήθηκε στο Amsterdam, συμμετείχε ο απόφοιτος μαθητής των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», Παναγιώτης Συμεωνίδης, ο οποίος κατέκτησε το 1ο βραβείο προφορικής παρουσίασης (oral presentation)!

 

Η European Prosthodontic Association (EPA) διεξάγει κάθε χρόνο συνέδριο για ζητήματα που αφορούν την προσθετική οδοντιατρική. Στο συνέδριο αυτό μπορούν να συμμετάσχουν όχι μόνο μέλη της Ένωσης, αλλά και όσοι ενδιαφέρονται γενικά για την προσθετική οδοντιατρική. Στόχος είναι η μελέτη και η εξέλιξη του κλάδου.

Φέτος, πραγματοποιήθηκε διάσκεψη σε συνεργασία του International College of Prosthodontists (ICP) και της European Prosthodontic Association (EPA), η οποία έλαβε χώρα το διάστημα 5-7 Σεπτεμβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Beurs van Berlage του Άμστερνταμ. Κατά τη διάρκεια του φετινού συνεδρίου “Science and Art in Prosthetic Dentistry”, πολλοί επιστήμονες αλλά και γιατροί πολλών ειδικοτήτων από όλο τον κόσμο είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή, να αλληλεπιδράσουν, να συνεργαστούν και να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με την προσθετική οδοντιατρική.  

Στο συνέδριο πραγματοποιήθηκαν ολιγόλεπτες προφορικές παρουσιάσεις (oral presentations) καθώς και παρουσίαση poster (poster presentations). Ο απόφοιτος μαθητής των Εκπαιδευτηρίων μας, Παναγιώτης Συμεωνίδης, συμμετείχε ως ομιλητής στο συνέδριο, με θέμα “ Impact of Common Beverages and Aging on Color Stability and Translucency of Highly Translucent Zirconia”, κατακτώντας μάλιστα το πρώτο βραβείο στην κατηγορία oral presentation!

Είμαστε περήφανοι όχι μόνο για την επαγγελματική πορεία και εξέλιξη του Γιώργου αλλά και για το ήθος και τον χαρακτήρα του. Του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία σε ό,τι κάνει και να έχει πάντα επιτυχίες!

Φωτογραφία