Την πρώτη μέρα του σχολικού έτους 2019-2020 καλωσορίσαμε τις μαθήτριες και τους μαθητές της Α’ Δημοτικού στο μοναδικό ταξίδι της σχολικής τους ζωής!

Επιμέλεαια: Ελευθερία Βασιλείου & Ζωή Ζαΐρη, Εκπαιδευτικοί

 

Η σχολική χρονιά ξεκίνησε με τον πιο συναρπαστικό τρόπο για τις μαθήτριες και τους μαθητές της Α’ Δημοτικού, καθώς ήταν γεμάτη δράση, παιχνίδι και χαμόγελα.

Μετά τον Αγιασμό, τα παιδιά ξεναγήθηκαν στους χώρους του σχολείου τους. Στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν στα σχολικά λεωφορεία με προορισμό την Καλλιθέα. Εκεί, αφού έκαναν βόλτα με το ανοιχτό τρενάκι, περιηγήθηκαν στον ξεχωριστό χώρο του ξενοδοχείου «Esperos Village». Με την καθοδήγηση των υπευθύνων είδαν τα ζώα που φιλοξενούνται εκεί και τα τάισαν. Η χαρά κι ο ενθουσιασμός ξεχείλιζε στα πρόσωπα των μικρών μαθητών. Ευχαριστούμε θερμά τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, κ. Βασιλάκη, τον διευθυντή και το προσωπικό για την υπέροχη φιλοξενία.

Επιστρέφοντας στο σχολείο, τα παιδιά γνώρισαν τις αίθουσες διδασκαλίας τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη μέρα και για κάθε σχολική μέρα της μαθητικής τους ζωής.

Φωτογραφίες