Εξαιρετικές για άλλη μια χρονιά οι επιδόσεις των μαθητών των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» στις πανελλαδικές εξετάσεις!

 

Ιδιαίτερα υψηλά είναι και φέτος τα αποτελέσματα του Λυκείου μας στις πανελλαδικές εξετάσεις, επιβεβαιώνοντας αφενός τον ζήλο και την προσπάθεια των μαθητών μας, αφετέρου την επί σειρά ετών συστηματική και ουσιαστική προετοιμασία τους από τους καθηγητές τους μέσα στο σχολείο μας. Οι τελειόφοιτοί μας, συνεχίζοντας την παράδοση των προηγούμενων ετών, ξεχώρισαν σημειώνοντας ιδιαίτερα υψηλές επιδόσεις και κατά συνέπεια οι περισσότεροι θα πετύχουν να εισαχθούν σε σχολές της πρώτης επιλογής τους.

Πράγματι, για μια ακόμη χρονιά οι επιδόσεις των μαθητών των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, παρά την υψηλή δυσκολία των θεμάτων, ήταν ιδιαίτερα υψηλές. Μάλιστα, είναι καλύτερες από τις αντίστοιχες επιδόσεις των μαθητών σε όλη την επικράτεια. Ειδικότερα, στην κατηγορία των υψηλών βαθμολογιών (γραπτές επιδόσεις από 18 έως 20) τα ποσοστά των μαθητών του σχολείου μας ήταν σημαντικά υψηλότερα (βλ. Πίνακα). Αναλυτικά ποσοστά ανά μάθημα μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩΕνδεικτικά, αναφέρουμε ότι στα Αρχαία Ελληνικά το ποσοστό των μαθητών των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» που έχουν λάβει βαθμολογία μεγαλύτερη του 18 είναι υπερεξαπλάσιο σε σχέση με το αντίστοιχο ποσοστό των μαθητών των υπολοίπων Λυκείων. Επίσης, στα Μαθηματικά το ποσοστό των μαθητών των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» που έχουν επιτύχει βαθμολογία μεγαλύτερη του 18, είναι υπερτριπλάσιο από το αντίστοιχο ποσοστό των μαθητών των υπολοίπων Λυκείων.

Τα «άριστα» των μαθητών των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» (κλίμακα 18-20)

Αρχαία Ελληνικά: 6,5 φορές περισσότερα

Λατινικά: 2,5 φορές περισσότερα

Ιστορία: 3 φορές περισσότερα

Μαθηματικά: 3,5 φορές περισσότερα

Φυσική: 2 φορές περισσότερα

 

Ο προσεκτικός σχεδιασμός, το έμπειρο και ικανότατο καθηγητικό δυναμικό, η απόλυτη οργάνωση και η προσήλωση στις ανάγκες κάθε μαθητή ξεχωριστά, βοηθούν τους μαθητές μας να καταφέρνουν πάντα να έχουν πολύ υψηλές βαθμολογίες και να επιτυγχάνουν τους στόχους τους.

 

Συγχαίρουμε τους μαθητές μας και τους γονείς τους!

Συγχαίρουμε τους εκπαιδευτικούς μας!

Συνεχίζουμε απρόσκοπτα το έργο μας!

Ξεκάθαρα Πρώτοι!