Στο 2ο τουρνουά Ανδρών και Γυναικών του φετινού Πανδωδεκανησιακού Πρωταθλήματος beach volley 2019  συμμετείχαν οι προπονητές του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» κ.κ Νικόλας Αρβανίτης και Τάσος Παππάς και η αθλήτρια της γυναικείας μας ομάδας Ελισάβετ Αμορανίτη οι οποίοι και  κατέκτησαν την 1η θέση στις κατηγορίες που αγωνίστηκαν.

Το τουρνουά το οποίο διοργανώθηκε από την Τοπική Επιτροπή Βόλεϊ Δωδεκανήσου με τη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, της ναυτιλιακής εταιρίας BLUE STAR FERRIES, του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρόδου, του Δήμου Κω και των επιχειρήσεων «10GR Hotel & Wine Bar», «BARDOS WOOD – Εμπόριο Ξυλείας», «Κυριακούλης – Νερά Μήλος» και «Ξυλοσοφία – ξυλουργικές εργασίες», στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. 

Οι μέχρι πρότινος αθλητές της ανδρικής μας ομάδας , όπως και η παίκτρια του γυναικείου τμήματος έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό κάτι που τους οδήγησε στην απόκτηση του χρυσού μεταλλίου το οποίο και τους απονεμήθηκε από τον κ.Παπαγεωργίου Θανάση.

Η Διοίκηση του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» συγχαίρει θερμά τους Τάσο Παππά,Νικόλα Αρβανίτη και Ελισάβετ Αμορανίτη και τους εύχεται υγεία κι επιτυχία.