Μάγεψε το μουσικόφιλο κοινό της Ρόδου το 2ο μέρος της εκδήλωσης «Τα Ρεσιτάλ μου», το οποίο πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Μαΐου στην κατάμεστη αίθουσα «Καλλιπάτειρα» των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

 

Tην έναρξη της εκδήλωσης σηματοδότησε με τον χαιρετισμό του ο Γενικός Διευθυντής των Εκπαιδευτηρίων, κ. Κυριάκος Κυριακούλης.

Οι σπουδαστές, παρουσίασαν με ιδιαίτερη δεξιοτεχνία ένα πλούσιο ρεπερτόριο, με έργα κλασικών και σύγχρονων δημιουργών σε ατομικό αλλά και σε ομαδικό επίπεδο.

Την παράσταση έκλεψαν οι λιλιπούτιοι σπουδαστές, τα μουσικά σύνολα και οι ορχήστρες δωματίου SOLISTES και SOLISTES junior, οι οποίοι εντυπωσίασαν με την προσήλωση και τον επαγγελματισμό τους, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των θεατών.

Η ομάδα καθηγητών του «ΡΟΔΙΩΝ ωδείον» με Διευθυντή τον κ. Γιώργο Ξανθόπουλο καθώς και οι καθηγητές του μουσικού τμήματος των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» με συντονιστή τον κ. Ιωάννη Χατζή προετοίμασαν τους μαθητές και τις μαθήτριες στο πιάνο, την κιθάρα, το βιολί, το ακορντεόν, τη φλογέρα, το φλάουτο, τα ντραμς, τη μαρίμπα, το μπουζούκι και το τραγούδι. Η ομάδα των καθηγητών αποτελείται από τους: Ελευθερία Ζαράκη (φωνητική  και χορωδία), Άντζελα Σπανού (πιάνο), Ματίνα Μακέστα (πιάνο), Πηλεπόπη Καλαφατά (πιάνο), Τάσο Αναστασιάδη (βιολί και ορχήστρα), Enkeleida Tahiraj (βιολί), Νεκτάριο Αυγενικό (κιθάρα), Μαρία Καμπάνη (κιθάρα), Κωνσταντίνο Αναπολιτάνο (κιθάρα), Γκλόρια Ανδρουλάκη (Ακορντεόν), Βασίλη Καραμαλή (μπουζούκι), Γιάννη Χατζή (κιθάρα) και Γιώργο Ξανθόπουλο (φλάουτο, κρουστά).

Φωτογραφίες