«6η κολυμβητική ημερίδα» από το «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις»!

 

Μια διοργάνωση που τα είχε όλα! Γέλια, χαρά, μουσική και πάνω από όλα βουτιές και πολύ κολύμπι!

Πάνω από 300 αθλητές των ακαδημιών του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» και του επιμορφωτικού προγράμματος του «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» συγκεντρώθηκαν το Σάββατο, 1 Ιουνίου 2019 στο κλειστό κολυμβητήριο του σωματείου και μας προσέφεραν ένα μοναδικό θέαμα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 10:00, στην οποία πάνω από 150 αθλητές και αθλήτριες μικρότερης ηλικίας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, συναγωνίστηκαν σε μορφή επίδειξης  και έδειξαν πραγματικά να το απολαμβάνουν.

Τη σκυτάλη πήραν 150 από τα μεγαλύτερα παιδιά, τα οποία κολύμπησαν σε όλα τα στυλ κολύμβησης και είχαν την ευκαιρία δείξουν τις αθλητικές τους ικανότητες και την πρόοδο που σημείωσαν καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου που προπονούνται!

Αναμνηστικά, δώρα και μετάλλια μοιράστηκαν στους συμμετέχοντες και γέμισαν τα πρόσωπά τους με χαμόγελο!

Η ολοκλήρωση της «6ης κολυμβητικής ημερίδας» σήμανε τη λήξη των χειμερινών τμημάτων και την έναρξη των θερινών!

Οι καλοκαιρινές μας προπονήσεις ξεκίνησαν τη Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2019 και η πισίνα μας υποδέχτηκε παλιούς και νέους αθλητές από 4 ετών και πάνω! Καλέστε έγκαιρα στο 2241001400 καθημερινά από τις 14.00 έως τις 21.00 και ενταχθείτε στο πρόγραμμα της επιλογής σας, καθώς τα τμήματά μας έχουν ήδη αρχίσει να γεμίζουν!

Η διοίκηση του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» ευχαριστεί όσους παιδιά και συνοδούς που έδωσαν το «παρών» και εύχεται σε όλους καλό καλοκαίρι!

Ραντεβού στα θερινά μας τμήματα!