Εδώ και 9 συνεχόμενα χρόνια, οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» (και μέσω αυτών ολόκληρο το νησί της Ρόδου) στηρίζουν ένθερμα κάθε Πάσχα τον φιλανθρωπικό οργανισμό «To Χαμόγελο του παιδιού».

 

Έτσι και φέτος, τα Εκπαιδευτήρια συνέχισαν την παράδοση με την παρουσία τους στο καραμελόσπιτο του «Χαμόγελου», στην πιο κεντρική πλατεία της πόλης, όπου στήθηκε μια μεγάλη γιορτή με στόχο την ευαισθητοποίηση μικρών και μεγάλων.

Οι μαθητές της Α΄ και Β’ Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων, αλλά και το πλήθος του κόσμου που επέλεξε το καραμελόσπιτό μας για τις πασχαλινές αγορές και τα δωράκια του, συνέβαλαν αποτελεσματικά στην ενίσχυση του έργου του «Χαμόγελου». Την προσπάθεια αυτή πλαισίωσε – όπως κάθε χρόνο – η φιλαρμονική μπάντα της Ρόδου, δίνοντας ένα εορταστικό κλίμα στην πόλη.

Με τη δράση αυτή, οι μαθητές μας «μπαίνουν» στη θέση του συνανθρώπου τους και προσπαθούν, ώστε κάθε παιδί να ελπίζει και να χαμογελάει.

Την προσπάθειά μας αναγνώρισε ο φιλανθρωπικός οργανισμός, με ευχαριστήρια επιστολή του που παρατίθεται στη συνέχεια.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι ενίσχυσαν την προσπάθειά μας, μα πάνω απ’ όλους το «Χαμόγελο του παιδιού» για το κοινωνικό έργο που επιτελεί όλα αυτά τα χρόνια!