Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε το «εργασιακό πρωτάθλημα Υδροκατασκευαστική Αντώνογλου» που διοργάνωσε για 4η συνεχή χρονιά το αθλητικό κέντρο «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις».

 

Την Κυριακή 14/04/2019 οι φίλοι του μπάσκετ αλλά και του τουρνουά είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δύο καταπληκτικούς αγώνες με τρομερές εναλλαγές του σκορ αλλά και επίπεδο παιχνιδιού από τις τέσσερις ομάδες που θα ζήλευαν πολλές ομάδες τοπικού πρωταθλήματος.

Στον μικρό τελικό, φετινή ευχάριστη έκπληξη, οι Buzzer beater κατάφεραν να οδηγήσουν τον αγώνα στην παράταση (69-69), παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, και να επικρατήσουν επί της αξιόμαχης ομάδας του Δωριέα Νεοχωρίου, με τελικό σκορ 76-73, κατακτώντας ταυτόχρονα την 3η θέση στο τουρνουά.

Στον μεγάλο τελικό, που πραγματοποιήθηκε σε κατάμεστο γήπεδο, οι εναλλαγές του σκορ ήταν πολλές, χωρίς όμως η διαφορά να ξεφύγει για κάποια από τις δύο ομάδες. Το μεγάλο φαβορί του τουρνουά, η ομάδα του Ιβίσκου, η οποία ήταν η πιο πλήρης ομάδα και με αθλητές μεγαλύτερου επιπέδου, αν και βρισκόταν μπροστά στο σκορ κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα , “λύγισε” στο τέλος και έχασε από τα… 8 «Modela» που κατέθεσαν ψυχή μέσα στο γήπεδο και, παρότι θεωρούνταν  αουτσάιντερ, κατάφεραν να κερδίσουν τον τελικό με σκορ 79-76.

Η ομάδα του Ανδρέα Μαγριπλή στέφθηκε για 3η φορά πρωταθλήτρια (στο συγκεκριμένο τουρνουά) και στο τέλος πανηγύρισε ξέφρενα την επιτυχία αυτή!

Μετά το τέλος του τελικού, εκτός από τις τρεις ομάδες, βραβεύτηκαν οι αθλητές Τσαλίκης Κώστας από την ομάδα του Ιβίσκου ως πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, ο Χριστοφής Λευτέρης από τους Blue Celtics ως νικητής του διαγωνισμού τρίποντων και τέλος ο Παπαγιάννης Τάκης από τα Modela ως MVP του τελικού.

Μετά από τέσσερα χρόνια βλέπουμε ότι, πέρα από θεσμός, το συγκεκριμένο τουρνουά έχει γίνει και τρόπος ζωής για τους περισσότερους, οι οποίοι εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι νιώθουν ενεργά μέλη της διοργάνωσης.

Γι’ αυτό και εμείς, ως διεύθυνση και διοργανώτρια αρχή, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές για τη μεγάλη και άψογη συμμετοχή τους, το σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών για την ιατρική κάλυψη των αγώνων και φυσικά τον σύνδεσμο διαιτητών και κριτών για την πολύ καλή συνεργασία.

Τέλος, στην προσπάθειά μας να δώσουμε μεγαλύτερη αίγλη στο συγκεκριμένο τουρνουά, χρειαστήκαμε τη βοήθεια και την συμπαράσταση κάποιων “μελών” του τουρνουά, όπως τη βοήθεια του κ. Δημήτρη Λάγκαλη, ο οποίος κάλυψε φωτογραφικά τον τελικό, αν και δεν συμμετείχε για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια στο τουρνουά (προπονητής των Airball).

Συμμετοχή στην ημέρα του τελικού είχε και ο κ. Ξυπολιάς Ιωάννης (προπονητής των Buzzer beater), ο οποίος βοήθησε στις παρουσιάσεις των ομάδων και των νικητών αλλά και στον σχολιασμό των αγώνων, οι οποίοι καλύφθηκαν από τον κ. Δημήτρη Δραγάτη μέσω του αθλητικού site News12 αλλά και τον τηλεοπτικό σταθμό ΘΑΡΡΙ.

Όλα τα παραπάνω δείχνουν ότι όλοι έχουν αγκαλιάσει το τουρνουά και αυτό μας τιμά ιδιαίτερα. 

Η πρώτη συνάντηση για τον προγραμματισμό του 5ου τουρνουά θα γίνει στα τέλη Μαΐου.

Σας ευχαριστούμε!