Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο τμήμα βόλεϊ του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις», η διοίκηση ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του σωματείου μας με τον Αλέξανδρο Καμπερίδη, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα τεχνικού της ανδρικής ομάδας βόλεϊ για την περίοδο 2018-2019.

 

Ο κ. Καμπερίδης, κάτοικος Θεσσαλονίκης, γεννήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου του 1974. Ο Αλέξανδρος προέρχεται από οικογένεια πετοσφαιριστών, καθώς είναι αδερφός του Κυριάκου Καμπερίδη, προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού και γιος του Γιώργου Καμπερίδη, ο οποίος ανέδειξε πολλά από τα μεγαλύτερα ταλέντα τις δεκαετίες του ’80 και του ’90. Ο κ. Καμπερίδης ήρθε στη Ρόδο για να μας οδηγήσει ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο.

Είναι πτυχιούχος της Εθνικής Ακαδημίας Αθλητισμού της Σόφιας. Ξεκίνησε την αθλητική του σταδιοδρομία την περίοδο 1990-1991 με την ομάδα του Ορφέα Ηλιούπολης, ενώ στη συνέχεια συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Βουλγαρίας με τη Γυμναστική Ακαδημία Σόφιας.

Ως προπονητής, ξεκίνησε την καριέρα του το 2000, ενώ από το 2010 βρέθηκε στο τιμόνι των γυναικείων ομάδων του Απόλλωνα Καλαμαριάς, του Μέγα Αλεξάνδρου και αποτέλεσε το Β’ Προπονητή της ομάδας Σ.Α.Α.Κ. Ανατόλια.

Η διοίκηση της ομάδας μας δηλώνει ικανοποιημένη από την επίτευξη της συμφωνίας αυτής και ελπίζουμε πως ο Αλέξανδρος Καμπερίδης θα συμβάλει στην άνοδο της ομάδας μας.

Τον καλωσορίζουμε στο «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία.