Παρουσίαση

 

Κάθε άνθρωπος διαθέτει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά προσωπικότητας και χαρίσματα που τον κάνουν να ξεχωρίζει από τους άλλους. Με την κατάλληλη προετοιμασία και προσπάθεια όλοι μπορούν να διακριθούν στον τομέα τους και να επιτύχουν τόσο στην προσωπική τους ζωή, όσο και στον επαγγελματικό χώρο που θα επιλέξουν. Προς τον σκοπό αυτό, η παρουσίαση στοχεύει στην παρουσίαση εξελιγμένων μεθοδολογιών ανάλυσης της προσωπικότητας των μαθητών μέσω της τεχνολογίας της Τεχνητής Νοημοσύνης, με έμφαση στη διάγνωση ταλέντων, στις τεχνικές μάθησης και στον επαγγελματικό προσανατολισμό.

Στο πλαίσιο της εφαρμογής εξελιγμένων μεθόδων μάθησης, το σχολείο μας σάς προσκαλεί στην παρουσίαση του διακεκριμένου καθηγητή πανεπιστημίου κ. Εμμανουήλ Γιαννακουδάκη, καθηγητή τμήματος πληροφορικής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με τίτλο: «Ανάλυση προσωπικότητας μαθητών και εξελιγμένες μέθοδοι μάθησης με εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης».

 

Κυριακή, 20 Ιανουαρίου στις 12:00 μ.μ. στην αίθουσα «Καλλιπάτειρα».

Διοργάνωση: «Διεπιστημονικό Κέντρο Συμβουλευτικής παιδιών, εφήβων, ενηλίκων «ΡΟΔΙΩΝ ανάδρασις» και Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

 

Είσοδος Ελεύθερη

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Βρείτε τη δήλωση συμμετοχής στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=BLfnXWvevkmTUTRv7fPbTeqOev-INfBLsgccDn_VFKxUQ0pTVk0zRUpFSEdNVVhCSlJDM1M4NFVNSi4u

Χορηγοί επικοινωνίας: Ραδιόφωνο Λυχνάρι, RodosEvents.gr, Rodosreport.gr. Dimokratiki.gr, Rodiaki.gr, Iporta.gr, lotosinfo, Enlefkotv.com