Για δεύτερη χρονιά, το εστιατόριο Rest Point των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» σάς δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε το κορυφαίο 3 σε 1 Microsoft Surface! Κερδίστε πόντους χρησιμοποιώντας την προπληρωμένη προνομιακή Rest Point-PergOLA Card και μπείτε στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαΐου 2019, στην οποία θα αναδειχθεί ο νικητής του κορυφαίου 3 σε 1 Microsoft Surface!

 

Χρησιμοποιώντας την προπληρωμένη προνομιακή Rest Point-PergOLA Card, συγκεντρώνετε πόντους και μπαίνετε στην κλήρωση για το Microsoft Surface 3 σε 1. Με κάθε 50 πόντους αποκτάτε το δικαίωμα για μία συμμετοχή στην κλήρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019, στα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ». Η κατοχύρωση των πόντων ξεκίνησε από την Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2018. Προϋπόθεση για την κατοχύρωση των πόντων είναι η χρήση της κάρτας για την πληρωμή και θετικό υπόλοιπο στην κάρτα.

Πώς κερδίζω πόντους;

Για κάθε 1€ που καταναλώνετε χρησιμοποιώντας τη Rest Point-PergOLA Card κερδίζετε 1 πόντο, ενώ έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε διπλούς πόντους αγοράζοντας πιλεγμένα είδη από το εστιατόριο Rest Point και από το βιβλιοπωλείο PergOLA των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

 

Λίγα λόγια για τη RestPoint-PergOLACardκαι τα οφέλη της

 

Τι είναι η Rest Point-PergOLA Card;

Η Rest Point-PergOLA Card είναι μία προσωπική κάρτα μαθητή, η οποία «φορτίζεται» με ένα ποσό, το οποίο ο μαθητής καταναλώνει είτε στο κυλικείο-εστιατόριο Rest Point είτε στο βιβλιοπωλείο PergOLA των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

Γιατί να χρησιμοποιούν οι μαθητές τη Rest Point-PergOLA Card;

Με τη χρήση της κάρτας, οι μαθητές δεν είναι ανάγκη να κουβαλούν χρήματα στο σχολείο και η εξυπηρέτησή τους γίνεται απλούστερα και ταχύτερα. Ταυτόχρονα, οι μαθητές εκπαιδεύονται στη χρήση πλαστικού χρήματος, ενώ οι γονείς ενημερώνονται καθημερινά με email για το ύψος και το είδος των αγορών. Ετσι, μπορούν να συνεργαστούν καλύτερα με το παιδί τους στη διαμόρφωση καταναλωτικής και διατροφικής συνείδησης. Μπορούν επίσης να αποκλείσουν προϊόντα, αν λόγοι υγείας το επιβάλλουν, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να επαναφορτίσουν online την κάρτα, όποτε θελήσουν.