Τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» ενισχύουν την αγάπη των παιδιών για τα λογοτεχνικά βιβλία σε όλες τις βαθμίδες, καλλιεργώντας τη φιλαναγνωσία με ποικίλες δράσεις.

Επιμέλεια: Παρασκευή Πολίτη, Μαθηματικός & Δέσποινα Μηνά, Βιολόγος

 

Το βιβλίο, πέρα από την αισθητική απόλαυση και την ευχαρίστηση που προσφέρει στα παιδιά, συμβάλλει συγχρόνως στην πνευματική τους καλλιέργεια, στην ανάπτυξη της φαντασίας και της δημιουργικότητάς τους.

Τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» ενισχύουν την αγάπη των παιδιών για τα λογοτεχνικά βιβλία σε όλες τις βαθμίδες, καλλιεργώντας τη φιλαναγνωσία με ποικίλες δράσεις.

Την Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2018, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α’ και Β’ Γυμνασίου επισκέφθηκαν το βιβλιοπωλείο «Καραβάκι» και «Ακαδημία» αντίστοιχα. Οι μαθητές περιηγήθηκαν στους χώρους των βιβλιοπωλείων, ήρθαν σε επαφή με λογοτεχνικά βιβλία Ελλήνων και ξένων συγγραφέων και επέλεξαν λογοτεχνικά βιβλία της αρεσκείας τους, ώστε να τα αξιοποιήσουν προσεχώς στις βιβλιοπαρουσιάσεις τους στο μάθημα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας.

Ευχαριστούμε θερμά τους υπεύθυνους των βιβλιοπωλείων «Καραβάκι» και «Ακαδημία» για τη φιλοξενία τους και για τα αναμνηστικά δώρα που μας χάρισαν.