Για 9η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται ο φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου-περπάτημα κατά του καρκίνου, με τίτλο «Η Ρόδος για τη Ζωή». Ο αγώνας θα ξεκινήσει την Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2018, στις 11 π.μ. από την πλατεία Δημαρχείου. Ενισχύουμε και φέτος την προσπάθεια, προμηθευόμαστε τη μπλούζα και το καπέλο της οργάνωσης από το βιβλιοπωλείο PergOLA των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»!

 

Η «Ρόδος για τη Ζωή» είναι Εθελοντική Οργάνωση, η οποία διοργανώνει από το 2010 τον ομώνυμο αγώνα δρόμου-περίπατο, με σκοπό τη δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στο Γενικό Νοσοκομείου της Ρόδου για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και μαζικότερες αντικαρκινικές δράσεις πανελληνίως, στην οποία συμμετέχει πλήθος κόσμου στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου-περπάτημα, φορώντας τη χαρακτηριστική μπλούζα.

Την Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2018 συγκεντρωνόμαστε στις 11 π.μ. στην πλατεία Δημαρχείου, για να συμβάλουμε στην έγκαιρη πρόληψη και διάγνωση του καρκίνου. Τα έσοδα του φιλανθρωπικού αγώνα θα διατεθούν για τη δωρεά εξοπλισμού αναβάθμισης του Παθολογοανατομικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.

Τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», θέλοντας να στηρίξουν και φέτος αυτή την προσπάθεια, διαθέτουν προς πώληση τη μπλούζα και το καπέλο «Η Ρόδος για τη Ζωή», στο βιβλιοπωλείο PergOLA των Εκπαιδευτηρίων. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 22410-43211.