Με περηφάνια και καμάρι παρακολουθούμε την επαγγελματική πορεία απόφοιτων μαθητών των Εκπαιδευτηρίων μας, οι οποίοι διαπρέπουν σε πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού.

 

Ο Αλέξανδρος Κελλάρης, απόφοιτος των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», ξεκίνησε μια πρωτοποριακή και σημαντική περιβαλλοντολογική έρευνα, καταγράφοντας με τη βοήθεια της τεχνολογίας από ψηλά (drones) τις μεταβολές και τις μετακινήσεις που υφίστανται τα φύκια στα ηφαιστειακά νησιά Αζόρες, στη μέση του Ατλαντικού.

Ο Αλέξανδρος είναι αριστούχος του Βιολογικού Τμήματος Κρήτης, συνεχίζει τις μεταπτυχιακές σπουδές του στο Imperial College London (στο πρόγραμμα MSc Ecology, Evolution and Conservation), με υποτροφία από την Ελληνική Ένωση Θαλασσίου Περιβάλλοντος (HELMEPA).

Είμαστε περήφανοι όχι μόνο για την επαγγελματική πορεία και εξέλιξη του Αλέξανδρου αλλά και για το ήθος και τον χαρακτήρα του. Του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία σε ό,τι κάνει και να έχει πάντα επιτυχίες!

Περισσότερες λεπτομέρειες για την έρευνα του Αλέξανδρου μπορείτε να διαβάσετε στον παρακάτω σύνδεσμο της εφημερίδας «Η ΡΟΔΙΑΚΗ»:

https://www.rodiaki.gr/article/397696/spoydaia-periballontikh-ereyna-rodith-biologoy-stis-azores

Φωτογραφία (Πηγή: Εφημερίδα «Η ΡΟΔΙΑΚΗ»)