Οι κάρτες διαρκείας του “ΡΟΔΙΩΝ άθλησις” είναι στη διάθεση του κοινού!

 

Μετά την ολοκλήρωση 3 μετεγγραφών και συγκεκριμένα των Σακόγλου από τον ΠΑΟΚ, του Σαρικεΐσογλου από τον   Παμβοχαικό και του Ηλία από τον Φοίνικα Σύρου, σε συνδυασμό με την παραμονή όλου του βασικού κορμού αθλητών της περσινής χρόνια, το ρόστερ έχει ολοκληρωθεί, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας τελευταίας προσθήκης παίκτη στη θέση του ακραίου.

Η Διοίκηση του «ΡΟΔΙΩΝ  άθλησις» ενημερώνει τους φίλους της ομάδας και του βόλεϊ ότι από την Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2018 θα είναι διαθέσιμες οι κάρτες διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2018-19. Οι κάτοχοι καρτών θα έχουν δικαίωμα εισόδου σε όλους τους αγώνες της κανονικής διαρκείας του πρωταθλήματος (7 αγώνες), σε όλους τους αγώνες των πλέι οφ (3 αγώνες) καθώς και σε όλους τους αγώνες της πρώτης φάσης του Κυπέλλου (1-3 αγώνες).

Οι κατηγορίες των εισιτηρίων θα είναι οι εξής :
1. Κατηγορία Gold, κόστους 100€ . Οι κάτοχοι της συγκεκριμένης κάρτας θα έχουν τη δυνατότητα επιλογής θέσης και στη διάθεσή τους δωρεάν ρόφημα και δωρεάν διαφήμιση της εταιρίας τους στα έντυπα της ομάδας.
2. Κατηγορία Black, κόστους 40€. Οι κάτοχοι της συγκεκριμένης κάρτας θα έχουν τη δυνατότητα επιλογής θέσης.
3. Κατηγορία Sport, κόστους 30€ . Η κατηγορία αυτή αφορά αθλητές του βόλεϊ όλων των σωματείων με ηλικία από 14 ετών και άνω. Οι κάτοχοι της συγκεκριμένης κάρτας θα έχουν τη δυνατότητα επιλογής θέσης.

Οι δυο τελευταίες κατηγορίες  θα διατίθενται στους ενδιαφερόμενους μέχρι 31 Αυγούστου 2018 με έκπτωση 10€ (Black 30€ και Sport 20€).

Όσοι επιθυμούν να επωφεληθούν της έκπτωσης μπορούν να προ-κρατήσουν κάρτες διαρκείας και να επιλέξουν τις θέσεις τους, επικοινωνώντας με τη γραμματεία του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» στο τηλέφωνο 2241001400 ή μέσω της σελίδας μας στο Facebook, «Ροδίων Άθλησις-βόλεϊ  ( https://www.facebook.com/ravolleyball/ )δίνοντας τα στοιχεία τους μέχρι 31 Αυγούστου.

Ένα νησί!
Μια ομάδα!
Ένα όνειρο!
Ροδίων είσαι … μαζί γράφουμε ιστορία!