Οι μαθήτριες του Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων μας, Ιωάννα-Μαρία Παπαθεοδωράκη, Βασιλική Βασιλειάδη και Έλσα Παντελίδη διακρίθηκαν στον 3ο Διαγωνισμό Γραπτού Λόγου του Ιδρύματος Σταματίου.

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 3ος Διαγωνισμός Γραπτού Λόγου του Ιδρύματος Σταματίου που διοργανώνει η Επιτροπή Νεολαίας. Στον διαγωνισμό συμμετείχαν πολλοί μαθητές της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, μεταξύ των οποίων διακρίθηκαν και τρεις μαθήτριες του Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

Πιο συγκεκριμένα, η μαθήτρια Ιωάννα-Μαρία Παπαθεοδωράκη κατέλαβε το 1ο βραβείο στην κατηγορία της Ε’ Δημοτικού, ενώ οι μαθήτριες Βασιλική Βασιλειάδη και Έλσα Παντελίδη το 3ο βραβείο αντίστοιχα στην κατηγορία της ΣΤ’ Δημοτικού.

Η Διεύθυνση και οι εκπαιδευτικοί των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» συγχαίρουν θερμά τις μαθήτριες για τις σημαντικές διακρίσεις τους και εύχονται καλή πρόοδο και κάθε επιτυχία στο νέο σχολικό έτος 2018-2019.

Περισσότερες πληροφορίες για όλους τους διακριθέντες του διαγωνισμού μπορείτε να διαβάσετε στον παρακάτω σύνδεσμο της εφημερίδας «Δημοκρατική»:

http://www.dimokratiki.gr/18-07-2018/apotelesmata-toy-3oy-diagonismoy-graptoy-logoy-toy-idrymatos-stamatioy/