Έχοντας ολοκληρώσει την προετοιμασία για τις εξετάσεις Αγγλικών, οι μαθητές των τμημάτων ΚΕΤ, μαζί με την καθοδήγηση των καθηγητών, ετοίμασαν καταπληκτικά Churros!

Επιμέλεια: Ζωή Φιλιππίδη & Παναγιώτης Αλατσάς, Καθηγητές Αγγλικών

 

Έχοντας ολοκληρώσει την προετοιμασία για τις εξετάσεις Αγγλικών, οι μαθητές των τμημάτων ΚΕΤ, μαζί με την καθοδήγηση των καθηγητών, ετοίμασαν καταπληκτικά Churros, ακολουθώντας μια συνταγή του βιβλίου τους. Το ζητούμενο ήταν η κατανόηση μιας συνταγής στην αγγλική γλώσσα και η εκτέλεσή της όσο το δυνατόν με περισσότερη ακρίβεια, ώστε να επιτευχθεί το τέλειο αποτέλεσμα!

Τα παιδιά είχαν μεγάλη χαρά που επιτέλους ήρθε η μέρα ζαχαροπλαστικής των Churros. Μπήκαμε λοιπόν γρήγορα και βιωματικά στο μαγειρικό πνεύμα. Την προηγούμενη βραδιά, οι μαθητές διάβασαν ξανά τη συνταγή από το βιβλίο τους. Προετοιμάσαμε τη διαδικασία και για αρχή, χωριστήκαμε σε ομάδες για καλύτερο καταμερισμό αρμοδιοτήτων. Έτσι, μπορούσαμε να οργανωθούμε και να απολαύσουμε το τελικό γλυκό, γευστικό αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια, διαβάζοντας προσεκτικά τις οδηγίες, προσθέταμε τα υλικά. Η απόλυτη συνεργασία μας ήταν το κλειδί της επιτυχίας. Στο τέλος, δοκιμάσαμε όλοι τα αγαπημένα μας Churros, είτε με ζάχαρη και κανέλλα είτε με λιωμένη σοκολάτα.

Ευχαριστούμε θερμά τον Σεφ του εστιατορίου μας RestPoint, κ. Αντώνη Γαλανό, που με μεγάλη χαρά μάς ετοίμασε όλα τα υλικά και τα σκεύη που χρειαστήκαμε.

Φωτογραφίες